Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anne ve babalardan kısacık mesajlarr

anne ve babalardan kısacık mesajlarr
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
anne ve babalardan kısacık mesajlarr 3 gün baştan başa eve uğramamam sonucunda annem tarafindan yollanan sms: “Dünyadan, kayıp uzay aracina! kayıp uzay aracı, nerdesin? * Anne benim param bitti, babama gizlice para yollar mısın bana? Annen banyoda, daha dün para yolladım, baban * “Oğlumu kaybettim, hükümsüzdür imza fazla mühim, “annen degil “annesi… * Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi olmayan bir öteki arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar : “Fazla moralim bozuk, yalnızım, içiyorum sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla bildirir: “Ahmet diye biri mesaj atti, yalnızmış, içiyormuş Sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!! * Anne: bensimdiotobüsebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorbizial Kız: başüstüne alırım almasına da şu sözcük aralarına avarelik yapsan, kelime aralarında 1e bas lütfen Anne: böyledahaçokseyyazıyorumamapekisatırbitinceneyapıcam KIz: elinin körünü yapcan anne herife kaza yaptırıcan gelince anlatırım hadi iyi yolculuklar * Annemin birincil cep telofunun arifesindeki birincil msg’ı: “oğlum ben annen * Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: “a sonra anne aranır “anne nedir o a? “‘Allaha itimat olun’un a’sı o anlamadın mı? * Babaya msg yazma teknikleri konulu seminer verilmis, gerekli görüldüğü için bir kaç defa tekrarlanmıştır olayı tuzak baba ilk hevesle bütün msgları muhtemel olduğunca uzun yazmak konusunda ısrarlıdır… Okula dönmek için otobüse binilir, “varinca msg beygir der baba… sabahleyin otobüsden inilir: baba ben geldim geçmis olsun, umarım yolculugun iyi geçmistir, biz de iyiyiz , sana iyi günler diliyoruz, derslerinde muvaffakiyetler… * Babam: oğlum, fenerbahçe galatasaray maçında durum çıkmış oralarda gezinme nerdesin? ben: açık tribün babam: iyi bok yedin titiz ol * Baba : oğlum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur dur… alma * Bir arkadaşımın sinema çıkışında telefonunu açmasıyla birlikte babasından gelen mesajda hemencecik telefonunu aç yazıyordu * Anne: krmz sgn ben: o ne be? anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! ben: haaa!!! * nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen gelicem birazdan 0′a basınca tembellik oluyodu hani? a m a n b e annegelmiyorumbenvazgeçtim * Bir arkadaşıma annesinden gelen bir gaz lambası tebriği: canım oğlum pantolonun diesel, gömlegin vakko olsun kandilin mübarek olsun * Haftaiçi anne arar lakin barda içilmektedir, kişi curcunalı ortamda telefonu açtırmak istemez cevapsız arama olur oğlum niye açmıyorsun merak ettik kütüphanedeyim anne çıkınca ararım sonraki mesaj babadan kazanç yalan söyleme eşşogleşşek çık bardan dışarı ara Bir sürü mesaj attığım annemden yanıt gelmemesi üzerine aradığımdaki söylev; anne sms lerimi almadın mı sen olum sadece adını yazmışsın ehh anne bee yahu dedik ya oklarla ilerliycen okuycan ne oku oy güzel anam oyy  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt