Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneler günü için güzel sözler

Anneler günü için güzel sözler
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Anneler günü için hoş sözler anneler günü güzel sözler anneler günü için hoş sözler annelere facebook anne sözleri facebook anne sözleri Anneler gününde ona sevginizi bu güzel sözlerle gönderebilir ve bu güzel ve özel günde onu hatırlayıp mutlu edebilirsinizannelergunuicinguzelsozler5c556800bb623alt 1549101052 1549101052 annelergunuicinguzelsozler5c556800efad3annelergunuicinguzelsozler5c556800efad3 annelergunuicinguzelsozler5c556800efad3 Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne Çünkü gerçekte senin minik bir kopyanım Umarım senin dek sevgi batmış olurum Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel sözcük senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler günün kutlu olsun Anneciğim, bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi fakat varsın Anneler günün kutlu olsun Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım Seni seviyorum Fedakarlık, sevgi, dayanıklılık ve güzellik ne çağrıda bulunmak tanımlama et derlerse; annem derdim Yüreğindeki sınırsız sevgi ve dayanma icin çok teşekkür ederim canım anneciğim Anneler günün kutlu olsun Mesafeler uzakta olsa da yüreğim her zaman seninle canım annem Anneler günün kutlu olsun! Sen hayatımın gönder yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, betimleme et dersen bana her hâlükarda yalnızca annederdimAnneler günün kutlu olsun Bir günümde değil her günümdesin Her gün her sanıye benimlesin Herzaman bana destek oldun Sen benim ıçın çok özelsın Anneler günün kutlu olsun Sevgili anneciğim, birgün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olurAnneler günün kutlu olsun Benım ıçın herşeye katlanan, defalarca yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesıne Anneler günün kutlu olsun Anne seni seviyorumBelki sevgimi daima gösteremıyor olabilirim ama sen bunu her zaman biliyorsunAnneler günün kutlu olsun Eğer bana gözlerınle yok de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne değin sevdiğimi çok iyi anlardın Anneler günün kutlu olsun Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasık dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çoook severim Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim Anneler günün kutlu olsun Anneler günün kutlu olsun Annem! Tekrar Tekrar söylemesem de seni fazla sevdiğimi bir tek sen biliyorsun Bana verdiğin sevgiyle tüm dünyam çiçek açtı Onları hiç soldurmadım annem Anneler günün kutlu olsun Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni fazla seviyorum Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın En aziz varlığımız Anneler günün kutlu olsun annem Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok pozitif severim, seni çook severim  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt