iltasyazilim
FD Üye
Anneler Günü İle İlgili Fıkralar
Allah ’A Ismarladık Anne
Süper markette alışveriş yapmakta olan genç adam,kendisini peşine düşüp takip etmekte olan bir hanımı farkederKadını görmezlikten gelsede,bayan tepede olan dik bakmaya devam eder Nihayet kasa önünde kuyruğa gelirlerKadın adamın birkaç sıra önüne düşmüştürKadın derki:''Özür dilerimBöyle itinalı bakmam sizi rahatsız etmiş olmalı Üzgünüm lakin geçenlerde ölen oğluma öyle benziyorsunuz ki adam şöyle cevap verir bunu duyduğuma çok üzüldümSizin için yapa bileceğim birşey varmı?Evet yavrum az sonradan eşyalarımı alıp çıkarken ne olur bana allah ’a ismarladık anne diye seslene bilirmisin?tabiki der genç adamYaşlı kadın çıkarken genç adam ona elsallar ve güle güle anne diye sesleniradam birisini mutlu etmenin mutluluğu içinde gülümser ve ödeme sırası kendine gelince kasanın 150 dolar yazdığını görür kasiyere sorar bu nasıl olur alt tarafı üç parça eşya aldım der Kasiyer gayet sakin cevap verir Anneniz hesabını sizin ödeyeceğinizi söyledi!!!
Genc deve annesine sormus;
anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar buyuk?
Anne yanıt vermis;
colde kuma batmamak icin
Genc deve yeniden sormus;
peki kirpiklerimiz niye bu kadar gur?
Anne yeniden yanıt vermis;
colde kum firtinalarinda kum kacmasin diye
Meraki yatismamis olan genc deve bir soru daha sormus;
bizim niye horguclerimiz var?
Anne deve sabirla yanitlamis;
colde cok uzun sure susuz idare olabilmek icin suyu horguclerimizde depolariz demis
Sonunda dayanamayan genc deve sormus;
Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahcesinde ne ?ok yiyoruz?''
*
Allah ’A Ismarladık Anne
Süper markette alışveriş yapmakta olan genç adam,kendisini peşine düşüp takip etmekte olan bir hanımı farkederKadını görmezlikten gelsede,bayan tepede olan dik bakmaya devam eder Nihayet kasa önünde kuyruğa gelirlerKadın adamın birkaç sıra önüne düşmüştürKadın derki:''Özür dilerimBöyle itinalı bakmam sizi rahatsız etmiş olmalı Üzgünüm lakin geçenlerde ölen oğluma öyle benziyorsunuz ki adam şöyle cevap verir bunu duyduğuma çok üzüldümSizin için yapa bileceğim birşey varmı?Evet yavrum az sonradan eşyalarımı alıp çıkarken ne olur bana allah ’a ismarladık anne diye seslene bilirmisin?tabiki der genç adamYaşlı kadın çıkarken genç adam ona elsallar ve güle güle anne diye sesleniradam birisini mutlu etmenin mutluluğu içinde gülümser ve ödeme sırası kendine gelince kasanın 150 dolar yazdığını görür kasiyere sorar bu nasıl olur alt tarafı üç parça eşya aldım der Kasiyer gayet sakin cevap verir Anneniz hesabını sizin ödeyeceğinizi söyledi!!!
Genc deve annesine sormus;
anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar buyuk?
Anne yanıt vermis;
colde kuma batmamak icin
Genc deve yeniden sormus;
peki kirpiklerimiz niye bu kadar gur?
Anne yeniden yanıt vermis;
colde kum firtinalarinda kum kacmasin diye
Meraki yatismamis olan genc deve bir soru daha sormus;
bizim niye horguclerimiz var?
Anne deve sabirla yanitlamis;
colde cok uzun sure susuz idare olabilmek icin suyu horguclerimizde depolariz demis
Sonunda dayanamayan genc deve sormus;
Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahcesinde ne ?ok yiyoruz?''
*