Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Günü Kutlu Olsun

Anneler Günü Kutlu Olsun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
8 Mayıs Pazar günü anneler günü

''Annesi dün Zeynep'e
''Melek yavrum'' diyordu,
İşitince bu sözü
Kız merak etti sordu

''Melek yavrum'' ne seslenmek?
Açıkçası anlamadım
Melek kanatlı olur
Hani benim kanadım?

Cevap verdi annesi
''Üç yavrum'' daha vardı,
Onlar kanatlanarak
Elimden uçmuşlardı

Hepsi yalnız bıraktı
Bu talihsiz kadını
Hiç Olmazsa sen uçma diye
Kopardım kanadını ''

Sahiden üzerine sayfalarca kitaplarca romanlarca söz söylesenizde her zaman bir sözcük beceriksiz kalırŞairin ''Ana gibi yar olmaz '' dediğince sözü noktalıyorum

O yüzden sözü artı uzatmadan ;

Ilk Önce Forumdaş ailesinde almak üzere tüm annelerin ellerinden öpüyoruz

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Umarım rabbim ayaklarınızın altındaki cennete bizleri ve sizleri kabul eder *

Similar threads

Annesi dun Zeynebe Melek yavrum!diyordu, İşitince bu sozu Kız merak etti, sordu: Melek yavrum ne demek? Doğrusu anlamadım Melek kanatlı olur; Hani benim kanadım? Cevap verdi annesi: Uc yavrum daha vardı, Onlar kanatlanarak Elimden ucmuşlardı Hepsi yalnız bıraktı, Bu talihsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Anneler Gününüz Kutlu Olsun Bugün Anneler Günü… Dünya ülkelerinde öbür tarihlerde kutlanan anneler günü ülkemizde Mayıs ayının ikinci haftası kutlanmaktadır Annesi yanında olan, onu kucaklayıp öpme fırsatı olan cümbür cemaat bugün annesine koşuyor ve gönülden kopan minik hediyelerle anneler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Anneler Gününüz Kutlu Olsun Bugün “Anneler Günü… Koskoca bir yılda bir güne sığdırılamayacak dek özel olan Anne sevgisinin serbest bırakıldığı, özgürce kanatlanmasına müsade verilen duyguların annenin yanağına bir buse olarak konduğu gün yani bugün Çok sevdiğimiz fakat ara sıra kırdığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
ANNE ’NİN GÖZYAŞLARI Orta yaşlı kadın, evin içinde telaşlı bir haldeydi Eşyaların yerini değiştiriyor, örtüleri düzeltiyor, arada bir mutfağa gidip pişmekte olan yemeğe bakıyor, yeniden salona dönüyordu Sokaktan gelen her seste pencereye koşuyor, her duyduğu kapı zilinde de, başkasının zili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt