Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü Mesajları
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Anneler Günü Mesajları ANNELER GÜNÜ ​DüN SANA KIZDIKLARIMI BUGüN BEN YAPIYORUM ANNE ÇüNKü ASLINDA SENiN UFAK BiR KOPYANIM UMARIM SENiN DEĞIN SEVGi BATMIŞ OLURUM » MEĞER DiLiMDEKi VE BEYNiMDEKi EN GÜZEL SÖZCÜK SENiN ADINMIŞ SANA HER SESLENiŞiMDE YA ACIM DiNiYOR YA DA SEVGiM COŞUYOR ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN » SEN HAYATIMIN UÇ YILDIZI OLDUN NEREYE GiDERSEM GiDEYiM IŞIĞININ ALTINDA SEVGiNLE UYUDUM DOĞRU YOLU BULDUM SENi SEVİYORUM ANNE » ANNECiĞiM, BiR GüNüMDE YOK HER GüNüMDESiN ANNEM OLMAN DüNYADAKi EN BüYüK ŞANSIM, iYi Ama VARSIN ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN » BU DüNYADAKi EN TEHLIKESIZ SIĞINAĞIM SENiN KUCAĞIN BENiM ANNEM OLMAN BU DÜNYADAKi EN BüYüK ŞANSIM SENi SEViYORUM » FEDAKARLIK, SEVGi, SABIR VE GÜZELLIK NE ARAMAK TANIMLAMA ET DERLERSE; ANNEM DERDiM » YÜREĞiNDEKi SINIRSIZ SEVGi VE SABIR iCiN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM ANNECiĞiM ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN! » MESAFELER UZAKTA OLSA DA YüREĞiM DAIMA SENiNLE CANIM ANNEM ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN!  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt