Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler günü mesajları

Anneler günü mesajları
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anneler günü mesajları Anneler günün kutlu olsun Sevgili annem , hangi gün aklımda değilsinki Benim için herşeye katlanan, daima yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesine Anneler günün kutlu olsun Bulamadım seninki gibi sıcak bir sine, hasretine dayanamıyor bundan böyle bu sine Fazla aradım, bulamadım senin gibisini Hasretinden bak ağlıyor gözlerim yeniden SENI OZLUYORUM ANNE FEDAKARLIK, SEVGI, SABIR VE GUZELLIK NE SESLENMEK TASVIR ET DENSEYDI BANA, SANIRIM HIC DUSUNMEDEN CEVABIM ANNEM OLURDU Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tanimlama et desen bana: Heralde yalnızca ANNEderdim Anneler günün kutlu olsun Meger dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor yada sevdim coşuyorANNELER GUNUN KUTLU OLSUN ANNE SENI SEVIYORUM…OLUR YA SEVGIMI DAIMA GOSTEREMIYOR OLABILIRIM LAKIN SEN BUNU DAIMA BILIYORSUN…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN… Yeryüzündeki binlerce çiçek arasından en güzeli ve anlamlısı olan anneme,seni çookk lakin çok fazla seviyorumen manalı günde yanına olabilecek almak fazla hoş Benim annem, canım annem Sen benim hayatımın, en büyük varlığısın Sensiz bir hayat düşünemiyorum senin varlığın, beni hayatta en mutlu eden şey İyi ama varsın ve iyi ki benim annemsin, senin gibi bir annem olduğu için kibir duyuyorum Anneler günün kutlu olsun annem… Canım Annem, benim senin varlığın her şeyiyle bana yaşam veriyor Senin o sıcacık sevgin vazgeçilmez sıcaklığın defalarca beni ısıttı, daima nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta üşüdüğümde içimi dar ısıtan sevginle defalarca yanımda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorum Can özüm biricik anacığım, anneler gününü canı gönülden kutlarım, ellerinden öperim Anneler Günün Kutlu Olsun Annecim, biriciğim Ölümsüz sevgini, bitmez tükenmez sabrını ama anne olunca anlayabileceğim nasıl olursa olsun Seçme şansım olsaydı yine senin annem olmanı istedim SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM Anneler günün kutlu olsun!!!  

858,506Konular
983,016Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt