Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneler gunu ne zaman? tarihi

Anneler gunu ne zaman? tarihi
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
8 Mayıs 2019 Anneler Gunu

Bekle beni anneciğim
Bir gun sana doneceğim
Pamuk gibi ellerinden
Doya doya opeceğim

Demet demet ciceklerle
Lale menekşe gullerle
Aydınlık bir gelecekle
Annem sana geleceğim

Ne şirindir senin sozun
Yeter ağlamasın gozun
Bitsin artık cile huzun
Annem sana doneceğim

2019 anneler gunu 8 Mayıs 2019 gunu kutlanacaktır Annelerimize ozel bu guzel gun icin sitemizde hediye onerileri, şiirler, guzel sozler bulmanız mumkundur

anneler gunu icin şiir onerileri:

anneler gunu icin hediye onerileri

anneler gunu icin guzel sozler

Similar threads

8 Mayıs 2019 Anneler Günü Bekle beni anneciğim Bir gün sana döneceğim Pamuk gibi ellerinden Doya doya öpeceğim Demet demet çiçeklerle Lâle menekşe güllerle Aydınlık bir gelecekle Annem sana geleceğim Ne şirindir senin sözün Yeter ağlamasın gözün Bitsin bundan böyle cefa üzüntü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Anneler Gunu İle İlgili Şiirler imagesannelerileilgilisiirler5aedbcd97b0d5 ANNELER GUNU “Anneme ve butun annelere Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kac geceler bana ninni soylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, uzulmeyeyim, hemen Alır kucağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
2019 Anneler gunu etkinlikleri,anneler gunu etkinlikleri 2019 Hayatımızın en guzel varlıkları olan annelerimiz icin yılda birkez cok şık ve keyifli zaman gecirecekleri secenekler images2019annelergunuetkinlikleri5afab2bde18cc Four Seasons Hotel Bosphorus Boğaz ’ın etkileyici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Okul Oncesi Anneler Gunu Şiirleri Anneler Gunu icin Şiir Kolonya mı,cicek mi, Yoksa bir opucuk mu, Ne armağan edeyim, Sana ben aneciğim? Bu anneler gununde; Sevgi yanar gonlumde, Hediye diye senden, Kalbini isterim ben Yoo,kalbimi isteme benden, O benimle kalsın, Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Anneler Gunu İle ilgili Şiirler kısa Anneler gunu ile ilgili kısa şiirler arıyorsanız aradığınız şiirleir sayfamızda bulabilirsiniz ANNECİĞİM Ne sevimli bir annesin! Ne tatlıdır senin sesin! Benim canım mısın nesin Sen olmazsan yapamam ben! Senden yakın kim var bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt