Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Günü Özel Sözler

Hoş geldin! gonwl tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Anneler Günü Özel Sözler
0
139

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Anneler gününe özel sözler

• Gücüme zorlama, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!!

• Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni fazla seviyorum

• Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem hakkını nasıl öderim

• Anneler, herşeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar

• Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim Anneler günün kutlu olsun

• Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün birincil gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz

• Gökyüzünden bir yıldız kayar, istek tutarız Annem gözlerini kapar tüm dilekleri benim içindir Ellerinden öperim

• Seni bir gün yok her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum Sesimi duyan tek insan sensin Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM

• Bir anne yüreği dibinde affetme yer alan bir uçurumdur

• Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum Ve seni ne fazla sevdiğimi yeniden anladım İyi ki seninle varım annem Ellerinden öperim

• Hiç kimse, kollarında bir çocuk tutan anne dek cazibeli ve bir kaç çocuk arasındaki bir anne dek saygıdeğer değildir

• Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı Onları hiç soldurmadım annem Anneler günün kutlu olsun

• Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim: Annemdir

• Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni çok seviyorum

• Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın Anneler günü kutlu olsun bitanem *

858,509Konular
980,843Mesajlar
30,688Kullanıcılar
amoııssSon üye
Üst Alt