Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Günü Özel ve Güzel Sözleri

Anneler Günü Özel ve Güzel Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Anneler Günü Sözleri

Anneler gününe özel hoş sözlerden derlediğimiz sözler sizlerleSayfamızda yeni Anneler günü sözlerini bulabilirsinizAnnelerinize bu güzel sözlerle küçük hediyeler vermeye ne dersiniz muhakkak olun Sevgili Anneniz aldığı hediyenin yanısıra yazdığınız bu kısa sözlerle daha mutlu olacaklardır

Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun

Anneciğim seni fazla seviyorum Anneler Günün Kutlu Olsun

Dünyadaki en hoş varlık sensin canım Annem Anneler günün kutlu olsun

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın Seni fazla seviyorum annem Tüm acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni fazla seviyorum

Gücüme şiddet, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!

Dünyada kimseyi seni sevdiğim dek sevemem, bağlanamam Anneler günün kutlu olsun canım annem

Sen hayatımın sırık yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağı sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anneciğim

Fedakârlık, sevgi, dayanıklılık ve alımlılık ne çağırmak betimleme et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün yok her gün fazla seviyorum Anneler günün kutlu olsun Biricik annem

Anneler günün kutlu olsun tekrar tekrar senin minik bebeğinim Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim Anneler günün kutlu olsun

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en hoş sözcük senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor veya sevgim coşuyor Anneler günü kutlu olsun

Benim için herşeye katlanan, daima yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine Anneler günün kutlu olsun Anneciğim

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni fazla seviyorum Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni fazla seviyorumAnneler günün kutlu olsun

Anneler günün kutlu olsun Anneciğim seni fazla seviyorum biricik kızın

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne Çünkü doğrusu senin minik bir kopyanım Umarım senin değin sevgi doymuş olurum Annem Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır Sen benim yaşam ışığımsın, Annemsin Varlığımın tek nedeni… Anneler günün kutlu olsun anneciğim

Bana yaşam veren ve hayatı öğreten biricik anneme sevgilerimle Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş Hemen daha iyi anlıyorum anne Seni çok seviyoruz Ellerinden öpüyoruz anneciğim

Dün, bugün ve yarın her zaman seni sevdim, hep seveceğim Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi Anneciğim anneler günün kutlu olsun

Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Anneler günün kutlu olsun sevgili annem

Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler günün kutlu olsun Anneciğim

Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın Anneler günün kutlu olsun anneciğim

Seni dünyadaki herşeyden fazla seviyorum Anneciğim beni sensiz vazgeçme Anneler günün kutlu olsun

*

858,509Konular
980,842Mesajlar
30,687Kullanıcılar
SeroktrrSon üye
Üst Alt