Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Günü Rontları

Anneler Günü Rontları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anneler Günü Ront Etkinliği
Mektep Öncesi Eğitim Anneler Günü Rontu
Anasınıfları İçin Anneler Günü Rontu

Anneler Günü için anne kız rontu

anne: ah kızım kızım edalı kızım hiç bitmez nazın seni bir doktor istiyor ( doktor önlüklü çocuk sahneye kazanç) vereyimmi ona der

kız : ah esas asıl dilleri yanlamasına ben varmam ona onunda hastaları vardır baktırır bana der (çocuk gider)

anne:ah kızım kızım edalı kızım hiç bitmez nazın seni bir çoban istiyor ( çoban çocuk sahneye gelir) vereyimmi ona der

kız:ah ana belli başlı dilleri yana ben varmam ona onunda koyunları vardır sağdırı bana der (çocuk gider)

anne:ah kızım kızım edalı kızım hiç bitmez nazın seni bir öğretmen istiyor ( öğretmen çocuk sahneye gelir) vereyimmi ona der

kız:ah belli başlı başlıca dilleri yandan ben varırım ona onunda bilgileri vardır öğretir bana der (ikisi kolkola girer) *

Similar threads

Anneler Günü okul öncesi gözterisi Anneler günü ile ilgili anasınıfı oyunları Anneler günü anasınıfı rontları AnaKız oyunu oyun çeşme başında geçerkızlarla erkekler iki taraflı çemenin yanına dururlar bu oyunun gerisinde kıza kına yakılırerkeğe tıraş yapılır nikah ortamı oluşturulur,her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kısa Tiyatro skeçleri Kısa Tiyatro Oyunları Ağaçların Yararları Tiyatro Oyunu (Bir gün ormandaki ağaçlar neşe içinde şarkılar söylüyorlardı) Kestane,gürgen,palamut Altı yaprak üstü bulut Gel sen burda derdi unut Orman ne güzel ah ne güzel (Bu sırada ufak serçe « cik cik cik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Anneler Günü Piyesleri Anneler Günü ile ilgili Piyes Sınıf ortamı Teneffüste olan öğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar Ön sırada oturan iki kız öğrenci kendi aralarında konuşmaktadır SELİN Neyin var Ayşe? Bugün çok dalgınsın Seni üzen bir şey mi var? AYŞE Bi ’şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
ANNE ’NİN GÖZYAŞLARI Orta yaşlı kadın, evin içinde telaşlı bir haldeydi Eşyaların yerini değiştiriyor, örtüleri düzeltiyor, arada bir mutfağa gidip pişmekte olan yemeğe bakıyor, yeniden salona dönüyordu Sokaktan gelen her seste pencereye koşuyor, her duyduğu kapı zilinde de, başkasının zili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
anneler günü piyesi Anneler Günü piyesleri, Anneler günü hakkında piyesler ANNELER GÜNÜ ’YLE İLGİLİ PİYES Derslik ortamı Teneffüste olan öğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar Ön sırada oturan iki kız öğrenci kendi arasında konuşmaktadır SELİN Neyin var Ayşe? Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt