Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Günü Şarkıları

Anneler Günü Şarkıları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anneler Günü Şarkı Sözleri

Annemiz

Güneşin alası fazla
Her evin çilesi fazla
Analar çeker yükü
Kimsenin bilesi değil

Gelin çiçek derelim
Yollarına serelim
Sevgi doymuş türkülerle
Annemize verelim

Anamız başımızda
Her öğün aşımızda
Ananın emeği var
Her iyi işimizde

Gelin çiçek derelim
Yollarına serelim
Sevgi batmış türkülerle
Annemize verelim

Çocuğa bakar anne
Evine tapar anne
Gece gündüz çalışır
Yarını yapar anne

Gelin çiçek derelim
Yollarına serelim
Sevgi doymuş türkülerle
Annemize verelim

Annem

Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin

Benim annem hoş annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yeniden

Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En güzel yerindesin

Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yeniden *

Similar threads

Anneler Gününe Özel Şarkılar Anneler Günü Şarkıları Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yeniden Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Annemize Türkü Güneşin alası çok Her evin çilesi çok Analar çeker yükü Kimsenin bilesi değil Gelin çiçek derelim Yollarına serelim Sevgi batmış türkülerle Annemize verelim Anamız başımızda Her öğün aşımızda Ananın emeği var Her iyi işimizde Gelin çiçek derelim Yollarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Anneler Günü Şarkıları Anneler Günü Şarkıları Sözleri Anneler günü şarkısı Evde acılar koynuna emrindeki gelip yatmış İnadına giyin sen de mayısa dolu Yürü sokakta çocukların düşü aksın Yürü ancak saksıda çiçekler sana baksın Yeşildir bundan böyle yüreğinde yağmur bulutu, Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Anneler Günü İle İlgili Şarkı Sözleri Anneler Günü Annem Şarkısı İçimde bir sızı var Göğsümde büyür anne Koskoca bir şehirde Yalnızım yeniden anne Kavgalardan, küslüklerden kalpazan dostluklardan Yalanlardan, çalanlardan Yoruldum artık anne Bu büyük kasaba üzüntü kokar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yeniden Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En güzel yerindesin Benim annem güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt