Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneler günü yazıları

Anneler günü yazıları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anneler Günü hoş yazı
Anneler Günü ile ilgili Yazılar
Anneler Günü Hakkında Yazı

Bugün Anneler Günü “ hani o canımız yandığı süre “ Yandım Anne “ diye haykırdığımız
Hani o geceleri yattığımız süre gelip yorganı üstümüze koyan ve odadan çıkarken bile dönüp evladına bakan
Hani o duygu seli konumlarında hep evladını düşünen ve aklından çıkarmayan yine anneler

Dünyada her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan “ Anneler Günü “ bu yıl daha öbür ve daha hevesli kutlanacak Gönül isterdi ki sevgili annelerimizi yılda bir kez ayrıntılı bir şekilde kutlamakla kalmasaydık
Ayın, günün her saatin de sevgili annelerimizi değerinde olduğu şekilde kutlamalıyız

Ben annemi yıllar önce kaybettim Annemi kaybettikten sonradan bir insanın yaşamdaki en büyük desteğinin anne olduğunu daha da iyi anladım
Hayatın içinden anneleri çocukları ile gördüğüm süre onları kıskanıyorum Fakat bir gerçek var Yaşam devam ediyor

Ben anne şefkatini doya doya yaşayamamanın verdiği eksikliği çok iyi biliyorum
Keşke annem yanımda olsaydı dediğim fazla anlar oldu
İnsanların en sıkıntılı anlarında civarda kimseler bulunmadığı anda yanlarında mutlaka anneleri vardır

Bugün Anneler Günü annesi olanlar çeşitli hediyeler alıp annelerini mutlu edecekler
Ben ve benim gibi olanlarda ellerinde bir gül ile annelerini mezarları başında ağlayarak ziyaret edecekler

Abilerim, küçüklerim, ablalarım, kardeşlerim annenizin kıymetini bilin
Yaşamın acı dönemlerinde bir takım gerçekleri yaşadığınız zaman değerli varlıklarımızın değeri daha da iyi anlaşılıyor

Ben ara sıra “Keşke vücudumun bir parçası olmasaydı lakin yanımda annem ya da babam olsaydı dediğim anlar çok oldu

Ara Sıra hayatın içinden bir takım çirkin görüntülere şahit oluyorum Annesini azarlayanları görüyorum Annesine küfür edenleri de görüyorum
O anda anne yüreğinin nasıl parçalandığını onların neler hissettiklerini biliyorum
Yazık!

En kıymetli varlığınıza yaşam devam ederken en büyük acıyı yaşatıyorsunuz
Peygamber Efendimiz “ Cennet Annelerin Ayakları altındadır Söylevine karşılık annelere yapılanlara bakın

Bugün anneleriniz yanınızda yarın yanınızda olmayacak
Annelerinizi mutlu edin!
Onlara nasıl evlat olduğunuzu gösterin,
Onları sevindirin

Onları mutlu edin ki, biz anneleri hayatta olmayanlarda sizleri görüp tatlı bir kıskançlık yaşayalım

Herkesin anneler günü kutlu olsun
Benim gibi annesi hayatta olmayanlara da Allah sabırlar versin

Abdullah ERGÜN *

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt