Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Gününe Özel Sözler

Anneler Gününe Özel Sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anneler Günü Sözleri 2019

Anneler Gününe Özel Mesajlar
Fedakârlık, Sevgi, dayanıklılık ve çekicilik ne aramak tanımlama et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün yok her gün çok seviyorum Anneler günün kutlu olsun canım annem

Yüreğindeki sınırsız Sevgi ve tahammül için fazla teşekkürler canım anneciğim Anneler günün kutlu olsun!

Mesafeler uzakta olsa da yüreğim daima seninle canım annem Anneler günün kutlu olsun!

Çünkü doğrusu senin ufak bir kopyanım Umarım senin kadar Sevgi dolu olurum, Anneler günün kutlu olsun canım annem

Benim için her şeye katlanan daima yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesinin, anneler günü kutlu olsun

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi oysa varsın Seni fazla seviyorum annem

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında Sevginle uyudum Dürüst yolu buldum Seni seviyorum annem

Eğer bana gözlerinle yok de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne değin sevdiğimi çok iyi anlardın Anneler günün kutlu olsun canım annem

Annecim, biriciğim Ölümsüz sevgini, sonsuz sabrını ama anne olunca anlayabileceğim herhalde Seçme şansım olsaydı tekrar senin annem olmanı istedim SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM Anneler günün kutlu olsun!!!

Bu dünyadaki en tehlikesiz sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım seni seviyorum annem annerler günü kutlu olsun annem

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en hoş sözcük senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler günü kutlu olsun canım annem

Sen hayatımın uç yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağı sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler günün kutlu olsun canım annem

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım,
iyi oysa varsın Anneler günün kutlu olsun

fedakârlık, sevgi, katlanma ve çekicilik ne demek tanım et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün fazla seviyorum Anneler günün kutlu olsun canım annem

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve katlanma için çok teşekkürler canım anneciğim Anneler günün kutlu olsun!

Mesafeler uzakta olsa da yüreğim daima seninle canım annem Anneler günün kutlu olsun!

Sen varken ben yoktum Sen açken ben toktum Şu Anda de, sonra da basımın tacı annem Seni daima seveceğim benim canım annem

Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim Anneler günün kutlu olsun dünyanın en hoş ve özel annesi

Bir günümde değil her günümdesin Her gün her saniye benimlesin daima bana destek oldun Sen benim için çok özelsin Anneler günün kutlu olsun

Benim için her şeye katlanan, daima yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine Anneler günün kutlu olsun canım annem

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum Anne

Çünkü gerçekte senin ufak bir kopyanım Umarım senin değin sevgi batmış olurum, Anneler günün kutlu olsun canım annem

Benim için her şeye katlanan daima yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, anneler günü kutlu olsun

Anneciğim, bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi fakat varsın Seni çok seviyorum annem

Sen hayatımın sırık yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum annem

Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne değin sevdiğimi anlardın Anneler günün kutlu olsun canım annem

Canım annem, sultanım Aldığım son nefese yaşadığım son güne kadar ben sana sende bana aitsin annem Anneler günün kutlu olsun sultanım

Canım Annem benim senin varlığın herşeyiyle bana yaşam veriyo senin o rahat sevgin vazgeçilmez sıcaklığın herzaman beni ısıttı her zaman nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, sogukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle herzaman yanınmda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma baki şükürler olsun seni fazla seviyorum canozüm biricik anacığım anneler günü canı gönülden kutlarım sevgi vede saygılarımlaa *

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt