Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ÖzelGünler ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

ÖzelGünler ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
1
674

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
9,648
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
7,348
“Onlar; bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı oldular… Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun..”
b65f8288a90cac7732260ac22c28dc71.jpg

Similar threads

Anneler gününe özel sözler • Gücüme zorlama, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!! • Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni fazla seviyorum • Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem hakkını nasıl öderim •...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Anneler Günü Hazırlanmış Mesajları Gücüme şiddet, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!! Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni çok seviyorum Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM Ellerinden öperim Hırçınlığımın tesellisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Anneler Günü Hazır Mesajları Gücüme kuvvet, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!! Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni çok seviyorum Beni benden fazla sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM Ellerinden öperim Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Anneler Günü mesajları sözleri,Anneler Günü mesajları ,Anneler Günü sözleri, En Güzel Anneler Günü mesajları sözleri, Annelerdir tüm çocukları sevindiren Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim • Gücüme zor, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!! • Bütün acılar üstüme yağınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
annelere en hoş sözler annelere hoş sözler anneye güzel sözler anneye anneler için anne sözleri 1549094828 1549094828 annelereenguzelsozler5c554fb11f5cdannelereenguzelsozler5c554fb11f5cd http:chatailesicomAnnelergunuspacergif Annelerdir tüm çocukları sevindiren Güneş yüzlü annem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,509Konular
982,864Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt