Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

anneler herşeyi bilir...

anneler herşeyi bilir...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
anneler herşeyi bilir Hasan annesini akşam yemeğine eğlence etmiş Yemek sırasında anne defalarca Hasan'ın konut arkadaşının ne değin çekici olduğunu acele ile edememiş Yemek boyunca oğluyla kız arasında neler olduğu konusunda meraktan çıldırıyormuş Bunu farkeden Hasan ? Anneciğim Ayşe ile aramızda inan hiçbir şey yok Biz yalnızca konut arkadaşıyız ? demiş Bir hafta kadar sonradan Ayşe Hasan'a sormuş: Annenin yemeğe geldiği geceden beri çorba kepçesini bir türlü bulamıyorum Nerde olduğu konusunda bir fikrin var mı? Sence annen almış olabilir mi?? Hasan cevap vermiş: Aldığını sanmıyorum fakat bir email gönderip ona sorayımve annesine şöyle yazmış: Anneciğim, sana aldın demiyorum, almadın da demiyorum fakat gerçek şu fakat bize yemeğe geldiğinden beri çorba kepçesi kayıp Bir kaç saat sonra annesinden şöyle bir email gelmiş: Sevgili oğlum, sana Ayşe ile yatıyorsun yada yatmıyorsun demiyorum Ama gerçek şu oysa eğer o kendi yatağında uyuyor olsaydı şimdiye dek çorba kepçesini çoktan bulmuş olmalıydı  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt