Anneler için kıymetli sözler anneye sözler analık sözleri annesizlik sözleri annem annelikle ilgili sözler Dünyanın en kıymetli varlıkları annelerimiz için en kıymetli ve en güzel sözlerle onlara bir nebzede olsa sevgi sözcüklerinizi göndermek ve onları memnun etmek istiyorsanız işte anneler için en hoş sözler 1549096407 1549096407 annelericindegerlisozler5c5555dd7405dannelericindegerlisozler5c5555dd7405d annelericindegerlisozler5c5555dd7405d Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM’dir Abraham LINCOLN Anneler, her şeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar Ostrovoski Bir kadın, anne olana kadar çocuktur Strindberg Cennet annelerin ayakları altındadır Hadisi Şerif Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün ilk gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz Victor Hugo Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, annelik sevgisi değin güzelleştiremez Emile Kadınlar zayıftır, fakat analar kuvvetlidir Victor Hugo Kadının en büyük vazifesi analıktır Atatürk A N N E *Ben annemi nasıl sevmem fakat;o,beni bir müddet karnında,uzun bir süre da kucağında,ölünceye kadar kalbinin şefkat köşesinde taşımıştırOna saygısızlık göstermekten daha aşağılık bir şey bilmiyorum Abdurrahman CÂMÎ (KS) * Asılbabaya hürmeti bilmeyen,yediği sofradaki ekmeğe teşekkür etmeyen,insana değer vermeyen,kuşkusuz dalâlettedir ProfMazhar OSMAN * Babalarının taşkınlıklarını,çocukların usandırıcı hırçınlıklarını eritecek fazîlet cevheri : Anne kalbidir Aşeref GüZELYAZICI * Başlıcababa âhı almak; Asılbaba âhının zehirini içen kurtulamaz Ali Fuat BAşGiL * Anneler evlerin saâdet kaynağı;müsamahau safa ışığı,evlad tarlalarıdır Aşeref GüZELYAZICI * Kadınların saâdet saltanatı,iyi birer anne olmalarıyla başlamaktadır Aşeref GüZELYAZICI * insan karısının matemini üç hafta,kız kardeşinin üç sene miktar,Ama anne acısını ölünceye dek tutar Adalbert Von CHAMiSSO * Annesiz kalan bir yuvanın ne kıymeti vardır Nathaniel HAWTHORNE * Bana iyi anneler veriniz,size iyi vatandaşlar vereyim Napoleon BONAPARTE * Anneler her şeyi görmeseler bile,kalpleriyle duyarlar ANikolayeviç OSTROVSKi * Hayatta okuduğum en değerli kitap,annemdir Abrahasm LiNCOLN * Anne kalbi çocuğun okuludur Henry WARD * En şahane ses anne sesidir Johann Wolfgang GOETHE * Hayatta en hürmete lâyık varlık annedir Minuşehr H i K M E T L E R : * çocuğu doğuran,büyüten,birincil terbiyeyi veren anne,verdiği eserin birincil mes’ûlüdür * Asıl ilk kez taç imiş,her derde ilaç imiş Bir evlat pir olsa da,anaya fakir imiş * üvey başlıca,kadın ruhunda şefkati idam eden bir sehpadır * Annesiz kalmak bir çocuk için en büyük acıdır * Bayan için ana mutluluk,anne olmaktır * iyi anne,en muhterem insan,iyi analık,en güzel sanattır