Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anneler neden çocuklara dayak atıyo

anneler neden çocuklara dayak atıyo

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
anneler neden çocukalara neden dayak atıyo ben oyuna para yatırıyodum annem beni dayak atmak için aramış bide seni sevdiğimden dövüyomuş yalancılarrrrrrrrrr bu neden böyle yapıyor lütfen yanıma gelin ben bu aileden sıkıldımmm

Cevap: anneler neden çocuklara dayak atıyo

Çocuk ve şiddetten bahsedilince, çoğunlukla akla ilk olarak çocuğa uygulanan şiddet gelir Ama çocuk şiddete tanıklık ettiğinde de kendisine şiddet uygulanmış dek hasar görür

Zor, bir insanın bir diğer insana, isteği dışarıda bedensel, sözel ya da cinsel olarak yıkım edici baskı uygulamasıdır Güç, yetişkinlerin ruh sağlığını ciddi biçimde yıkım ederken, çocuğun boyutları açısından bakıldığında, baş edilebilmesi çok daha şiddet bir olaydır Dünya onlar için yeterince büyük ve kuvvet iken, kuvvet onların yaşama uyumlarını daha da güçleştirir Son günlerde basında, bebeklere, çocuklara uygulanan kuvvet olayları ile fazla sık yüz yüze geldik, hepimizin yüreği burkuldu Biçare, ufacık varlıkların maruz kaldıkları vahşet, biz yetişkinleri dehşete düşürdü Onları, bu hale getiren yetişkinleri korku ile kınadık Bir kere daha, anne baba olmanın nasıl bir olgunluk düzeyi gerektirdiği ile yüz yüze geldik Çocuklara uygulanan şiddetin başında maddi baskı, dayak gelmektedir *

Similar threads

anneler neden cocukalara neden dayak atıyo ben oyuna para yatırıyodum annem beni dovmek icin aramış bide seni sevdiğimden dovuyomuş yalancılarrrrrrrrrr bu neden boyle yapıyor lutfen yanıma gelin ben bu aileden sıkıldımmm Cevap: anneler neden cocuklara dayak atıyo Cocuk ve şiddetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Çocuklara Aleyhinde Niçin Kuvvet Kullanılır neden bunu çok merak ediyorum bir çocuk olarak büyükler ne anlarlar çocukları dövmekten Cevap: Çocuklara Aleyhinde Neden Şiddet Kullanılır? Her bir baskı bir sonraki şiddetin çekirdeğidir Böylesi bir durumda olan anne, bir yanlamasına kendisinde var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Anneler Çocuklara Karşı Neden Zorlama Kullanılır Çocuklara Karşı Kullanılan Şiddet Nedenleri Anneler Çocuklara Aleyhinde Niçin Kuvvet Kullanılır Her ne kadar iyi bir anne babas olsanızda, mutlaka çocuğunuza aleyhinde güç uyluyorsunuzdur iddiaya göre kuvvet bile olsa Fakat zor illa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Aile İçi Kuvvet ve Çocuklar Travma Ve Güç (Çocuk Ve Gençlerde) Kuvvet, bir insanın bir başka insana, ricası dışarıda maddi, sözel veya cinsel olarak tahrip edici zor uygulamasıdır Zorlama, yetişkinlerin ruh sağlığını ciddi biçimde imha ederken, çocuğun boyutları açısından bakıldığında, baş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Aile İci Şiddet ve Cocuklar Travma Ve Şiddet (Cocuk Ve Genclerde) Şiddet, bir insanın bir başka insana, isteği dışında fiziksel, sozel ya da cinsel olarak tahrip edici guc uygulamasıdır Şiddet, yetişkinlerin ruh sağlığını ciddi bicimde tahrip ederken, cocuğun boyutları acısından bakıldığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt