Anne şu gomleğimi bi utulesene
Utulu gomleklerinden birini giysen olmaz mı oğlum?
Olmaz bunu giyeceğim
Evlen karın utulesintabi utulerse
Utuleyecek tabi
Goreceğim ben seni o zaman ah oğlum ah el kızı utusuz gomlek giydirir gık diyemezsin
Oğlum ne bu dolabının hali? Dun duzeltim daha
Altaki kazağı alırken dağıldı
Altaki kazakmış kazak orsunler başına
Anne o corap değil miydi ya?
Sen annenle dalga gec evlen gorucem ben seni Ah oğlum ah el kızı nasıl duzene koyuyor adamı gorursun
Anne coraplarım nerde?
Sağdan soldan topluyorum o corapları yıkıyıp koyuyoruz cekmeceye al giy
Bulamadım
Nasıl bulamadın bakmıyorsun ki? Al işte
Anne bunların biri siyah biri lacivert gibi
Bak bu dağınıkla hic bir kız almaz seni Alanda katlanmaz sana İki gunde babasının evine kacar gider Ah oğlum ah el kızı biri siyah biri beyaz corap giydirde sana ne olduğunu anlayamazsın
Nerde kaldın sen dun gece?
Suatların evinde kaldık uc beş arkadaş arayıp soyledim ya anne
Refika Teyzenlerde yoktu evde Ne halt karıştırdınız kim bilirAma yok senin başını bağlamanın vakti geldi Evlen bak bakalım sekizden sonra eve gelebiliyor musun? Ah oğlum ah el kızı kapı bile acmaz adama
Anne bu yemeğin tuzu eksık
Tuz kadar başına taş duşsun senin Anne eline sağlık duşunup en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsunda tuzu eksık diyorsun
Anne ben kapuska sevmem ki Gonlun olsun diye yiyorum
Yeme oğlum yeme Yemek zorunda değilsin Evlen goreceğim ben seni Elin kızı dayasın uc oğun makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu?
Oğlum guzel yavrum hastayım kalk bana bir bardak su ver
Tamam anne şu oyun bir bitsinVursana!!
Oğlum yarım saat once bir bardak su istedim senden
Getiriyorum anne!
Kalsın kalsın getirme Ben alırım suyumu ah başım Besle buyut sonra bir damla su getirmesin sana ah belim!
Anacığım ozur dilerim Yat sen ben hemen getiriyorum suyu
İstemiyorum senin suyunu Kalsın Evlenince karına getirirsin Azcık başım ağrıyor dese doktor doktor dolaştırırsın El kızı parmağında oynatır
Utulu gomleklerinden birini giysen olmaz mı oğlum?
Olmaz bunu giyeceğim
Evlen karın utulesintabi utulerse
Utuleyecek tabi
Goreceğim ben seni o zaman ah oğlum ah el kızı utusuz gomlek giydirir gık diyemezsin
Oğlum ne bu dolabının hali? Dun duzeltim daha
Altaki kazağı alırken dağıldı
Altaki kazakmış kazak orsunler başına
Anne o corap değil miydi ya?
Sen annenle dalga gec evlen gorucem ben seni Ah oğlum ah el kızı nasıl duzene koyuyor adamı gorursun
Anne coraplarım nerde?
Sağdan soldan topluyorum o corapları yıkıyıp koyuyoruz cekmeceye al giy
Bulamadım
Nasıl bulamadın bakmıyorsun ki? Al işte
Anne bunların biri siyah biri lacivert gibi
Bak bu dağınıkla hic bir kız almaz seni Alanda katlanmaz sana İki gunde babasının evine kacar gider Ah oğlum ah el kızı biri siyah biri beyaz corap giydirde sana ne olduğunu anlayamazsın
Nerde kaldın sen dun gece?
Suatların evinde kaldık uc beş arkadaş arayıp soyledim ya anne
Refika Teyzenlerde yoktu evde Ne halt karıştırdınız kim bilirAma yok senin başını bağlamanın vakti geldi Evlen bak bakalım sekizden sonra eve gelebiliyor musun? Ah oğlum ah el kızı kapı bile acmaz adama
Anne bu yemeğin tuzu eksık
Tuz kadar başına taş duşsun senin Anne eline sağlık duşunup en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsunda tuzu eksık diyorsun
Anne ben kapuska sevmem ki Gonlun olsun diye yiyorum
Yeme oğlum yeme Yemek zorunda değilsin Evlen goreceğim ben seni Elin kızı dayasın uc oğun makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu?
Oğlum guzel yavrum hastayım kalk bana bir bardak su ver
Tamam anne şu oyun bir bitsinVursana!!
Oğlum yarım saat once bir bardak su istedim senden
Getiriyorum anne!
Kalsın kalsın getirme Ben alırım suyumu ah başım Besle buyut sonra bir damla su getirmesin sana ah belim!
Anacığım ozur dilerim Yat sen ben hemen getiriyorum suyu
İstemiyorum senin suyunu Kalsın Evlenince karına getirirsin Azcık başım ağrıyor dese doktor doktor dolaştırırsın El kızı parmağında oynatır