Annelerin En Fazla Kullandığı Cümleler annelerin en fazla kullandığı sözler annelerin kullandığı sözler Ara Sıra biz çocuklar fazla haylazlık yapar(Fakat ben fazla yapmıyorum şşşştttt) Annelerimizde tabi her zaman fırça atar Ahhh onların o tatlı sözleri yokmu beni benden alıyor Bunların hepsini bir araya getirdikMuhakkak her çocuk bu sözlerden birini bir defa deha olsa duymuştur Bana sorarsanız,evet duydum (Annemi çok kızdırırdım daaannelerinencokkullandigicumleler5c56092be293fgifalt :tik: :tik: :tik Senin çocukların da aynısını sana yapsın inşallah Her Zaman babanın tarafını tut sen Benim günahım neydi de Bana anne deme! Kanser ettiniz beni Kızdım mı adım kızdı oluyor Öleyim de kurtulun benden Sen de kulağını buraya verme Gün yüzü göstermediniz bana Kime çektin sen bilmem ama Onu beni azarlarken düşünecektin Seni alan üç gün sonradan geri getirir Yaptığın banaysa öğrendiğin sana Sen dururken ben mi gideyim ekmek almaya( İşte bizim annemle en büyük kavgamız bundan olur Ben gitmem dedikçe o gidicen der sonradan bir tantana bütün üste çıktım gitmicem derken bu sözü söyler ve ben tekrar tıpış tıpış giderimannelerinencokkullandigicumleler5c56092be6ee8pngalt ) Seni dokuz ay karnımda taşıdım ben Kimin çocuğuna gülüp kimin çocuğunu kınadıysam başıma geldi Defalarca sen yüz veriyorsun buna Sana da iyilik yaramıyor Tüm gün evdesin bir işe yarasan ölür müsün Kalkma zaten o bilgisayar mıdır nedir onun başından Bak ablana öğretmen oldu kendine bakıyor sen anca para iste benden Sus yanıtlamak anneye!! Bitirdiniz beni ben böyle miydim gençken Ne yaptım da allah bana seni verdi Keza odana sokma ayrıca toplama Ya toplarsn o odayı ya alırım senden çeyizimi koyarım