Annelerin O müthiş klasik sözleri annelerin ağzına yapışmış laflar annelerin kızınca söylediği sözler annemin gülünç sözleri annelerin söylediği gülünç sözler Annem annem benim canım annem ya Ya kızlar herkesin olduğu gibi sizinde annelerinizin herzamanki olarak söylediği süper sözler vardır Ben onları merak ediyorum Şimdi size kendi annemin ettiği bağzı hoş kalsik bir kaç sözü yazacağım Fakat mutlaka sizlerde yazınannelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581bbb81ealt 1549096983 1549096983 annelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581bef4b7annelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581bef4b7 annelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581bef4b7 ANNEMİN KLASIK SÖZLERİ * Ahhh kızım aaah yarın evlat sahibi olun sizde anlarsınız ( illa çorap giy dediğinde giymemek için elli takla attığımda kullanırdı ) * Yahu kızım oturma şu betona üşürsünannelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581c03aebpngalt * Bak yaa ben beni kesecekler diyorum sen hala fındık fıstık peşindesin kızım yaannelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581bbb81ealt * Yahu yalın ayak dolaşma bak yine hastalık arıyorsun ha kızım sen * 50 kez söyledim sana kirli ayaklarınla girme içeriye diye kızım ya * Gözlerini pek şaşı yapıyon ya birgün bak böylece kalacaksın sana deyim * Püüüf kokmuşa bak Sen benim yaşıma gelde göreyim seni * Ya kızım varyaa babana çekeceğine ne vardı birazcık bana çekseydin ha ? Ahh ahhannelerinomuhtesemklasiksozleri5c55581c3b292gifalt :dil: :dil: :dil: Eveet meleklerim Annoşlarımızın o unutulmaz cümlelerini lütfen paylaşın her birlikte eskiyi yad edelim gülelim Birde sizde şu anda bu cümleleri kullanıyor musunuz ? Yada değişik neleri kullanıyorsunuz evlatlarınıza aslında merak ediyorum