Artık kimsenin hayatına karışmasanız mı?
1. Mila Kunis açık alanda bebeğini emzirdiği için takipçilerinin makûs yorumlarına maruz kalmıştı.
Kunis ise aldığı yorumlar karşısında şaşırdığını lisana getiriyor: "Örtü taşımadığım vakitler olabiliyor, bu yüzden bir restoranda, parkta ya da uçakta bebeğimi emzirdim. Bunu neden halka açık bir halde yaptım zira bebeğimi beslemek zorundayım."
2. Birkaç ay evvel doğum yapan Emily Ratajkowski bebeğini tutuş biçimi nedeni ile epeyce eleştirildi.
Emrata bu husus ile ilgili çok fazla konuşmak istemediğini ama bir anne olduğunu ve bebeğini herkesten çok düşündüğünü lisana getirmişti.
3. Megan Fox oğullarının elbise giyip, saçlarını uzatmalarına müsaade verdiği için bir müddet reaksiyon çekmişti.
"Çocuklarıma ne giymek isterlerse müsaade veriyorum. Onlara ne giyeceklerini öğretmek benim işim değil. Bir çocuğu ya da annesini bu halde eleştirmek yasal değil diye biliyorum."
4. Kelly Clarkson'a bir takipçisi mesleği nedeniyle evliliğinin yürümeyeceğini ve uygun bir anne olmadığını söylemişti.
Kelly ise bu takipçisine hiçbir vakit onların istedikleri üzere bir bayan olmayacağını, çocukları ve evliliği için elinden geleni yaptığını söylemişti.
5. Cardi B bir anne olarak 'WAP' müziğini çıkarttığı için eleştirilmişti.
Daha sonrasında ise kızına şarkıyı dinlemesi için müsaade vermediği için 'ikiyüzlülük'le suçlanmıştı. Cardi B bunun üzerine Twitter hesabından şöyle bir açıklama yaptı: "Bunu bırakın artık! Ben çocuklar için değil, yetişkinler için müzik yapıyorum. Ebeveynler çocuklarının izleyip, dinlediği şeylerden sorumludur. Ben seksi bir insan olabilirim fakat çocuğumun yanında değilim."
6. Jenna Dewan bir anne olarak bikinili pozlar verdiği için takipçileri tarafından makus yorumlara maruz kalmıştı.
Bu durumun üzerine ise şöyle bir açıklama yapmıştı: "Görünen o ki anne olduğunuz vakit seksüalitenizi kapıda bırakmanız gerekiyor. Asla anlamıyorum. Anne olmaktan daha seksi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Birine hayat veriyorsunuz, bu her şey. Ve çocuğunuz var diye kim olduğunuzu değiştirmenize gerek olmadığını düşünüyorum."
7. Shay Mitchell bebeğini emzirdiği fotoğrafını paylaştığı için Instagram'da hayli eleştirilmişti.
Bir takipçisi 'Bebeğine bakmıyor, bebeği ile bağı yok.' yorumunu yapmıştı. Shay ise buna yanıt olarak "Kitabın sahip olduğumuz o mükemmel anı yakalamak yerine bebeğimi beslerken göz teması kurmak zorunda olduğumu anlatan kısmını kaçırmışım. Lütfen sizin ebeveynlik el kitabınızı nereden indirebileceğimi söyleyin."
8. Kim Kardashian Instagram hesabında paylaştığı çıplak fotoğraflar nedeniyle takipçilerinin gazabına uğramıştı.
"Siz istediğiniz kişi olabilirsiniz, bırakın ben de olayım. Ben bir anneyim, eşim, kız kardeşim, annemin kızıyım, ve girişimciyim. Birebir vakitte seksi de olabilirim."
9. Halle Berry toplumsal medyada çocuğunun yüzünü paylaşmadığı için ondan utanmakla suçlanmıştı.
Kendisine bu yorumları yapan takipçilerine ise "Bunu birkaç sefer söylediğinizi fark ettim, bu yüzden açık olacağım çocuklarımdan utanmıyorum. Onları hesabımda paylaşıyorum zira hayatımın en büyük kısımları ancak tıpkı vakitte yalnızca çocuk olduklarını düşündüğüm için kimliklerinin bâtın kalmasını istiyorum ve bunun için çok uğraşıyorum." karşılığını vermişti.
10. Hilary Duff oğlunu dudağından öptüğü için eleştirilmişti.
"4 yaşındaki oğlumu dudağından öpmemin uygun olmadığını düşünen kim varsa, sapkın akıllarınızı da alıp beni engelleyin."
11. Pink sadece çocuklarının bahçede oynamasına müsaade verdiği için anneliği sorgulanmıştı.
"Çocuğumun suyun altında koşarken çekilmiş bir fotoğrafı, filtre bile uygulamadım. Bu ne su israfı? Hem de kasksız? Umarım güneş kremi sürmüştür. Şayet düşerse bu hayatının travması olabilir. Annesi yanında bile değil...." diyerek kendisini eleştiren bireylere yanıtını vermişti.
12. Khloé Kardashian True'ya gebe olduğu devirlerde karnını çok fazla koruduğu için eleştirilmişti.
Bunun üzerine şöyle bir tweet atmıştı: "İnsanlar karnım hakkında epey ön yargılı. Ben karnımı tutmayı seçtim zira o benim. Bu kısa anı yıllardır bekliyorum. Hayatımın bu kısmının tadını çıkartmak için yalnızca birkaç ayım var, bu yüzden karnıma istediğim kadar dokunacağım ve seveceğim. Annen seni seviyor bebeğim!"
13. Artistik jimnastikçi Shawn Johnson East kızı ile bir görüntü paylaşmıştı, lakin Instagram'daki başka annelerin gazabına uğradı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Shawn Johnson East (@shawnjohnson)'in paylaştığı bir gönderi
"Tüm anneler elimizden gelenin en uygununu yapıyoruz. Şayet bir tavsiyeniz varsa bunu kibar bir formda söyleyin. Gerçekçi olalım, hiçbirimiz ne yaptığımızı bilmiyoruz."
19 Yaşındaki Sevgilisinin Tangalı Fotoğrafını Instagram Hesabında Paylaşan Scott Disick Reaksiyonların Odağında!
Ünlü YouTuber Enes Batur Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın Vazife Yaptığı Okula Robotik Kodlama Sınıfı Yaptırdı!
Paklar Apartmanı'nda Rol Alacağı Argüman Edilen Fahriye Evcen'den Birinci Açıklama Nihayet Geldi!