Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annem Beni Yetiştirdi Bu Vatana Yolladı Sozleri

Annem Beni Yetiştirdi Bu Vatana Yolladı Sozleri
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Annem Beni Yetiştirdi Turkusu,
Annem Beni Yetiştirdi Bu Vatana Yolladı Turkusunun Sozleri,
Alay marşı annem beni yetiştirdi bu vatana yolladı sozleri

Annem beni yetiştirdi
Bu vatana yolladı
Al sancağı teslim etti
Allaha ısmarladı

Boş durma calış dedi
Hizmet eyle vatana
Sutum sana helal olmaz
Saldırmazsan duşmana

Arş arş arş ileri marş ileri
Turk askeri donmez geri

Yastığımız mezar taşı
Yorganımız kar olun
Biz bu yoldan doner isek
Namus bize ar olsun

Ne şereftir olmek bize
Bu guzel vatan icin
Yanar yurek yurt aşkıyla
Daima icin icin

Arş arş arş ileri, marş ileri

Similar threads

Alay Marşının sozleri Alay Marşı Annem beni yetiştirdi Bu vatana yolladı Al sancağı teslim etti Allaha ısmarladı Arş arş arş ileri marş ileri Turkun askeri donmez geri Boş oturma calış durma Hizmet eyle vatana Sutum sana helal olmaz Saldırmazsan duşmana Arş arş arş ileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Annem beni yetiştirdi bu vatana gönderdi sözleri Annem Beni Yetiştirdi Bu Ellere Gönderdi Annem Beni Yetiştirdi Bu Ellere Yolladı Al Sancağı Teslim Etti, Allah'a Ismarladı Al Sancağı Teslim Etti, Allah'a Ismarladı Boş Oturma Çalış Dedi, Hizmet Eyle Vatana Abes Oturma Çalış Dedi, Hizmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Mektep Şarkıları Sözleri Çocuklar için mektep şarkıları,mektep türküleri ve mektep marşları ~MEKTEP ŞARKILARI~ GENÇLİK MARŞI Dağ başını duman almış Gümüş dere durmaz akar Güneş ufuktan derhal doğar Yürüyelim arkadaşlar Sesimizi yer gök su dinlesin Sert adımlarla her yer inlesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
İstiklal Marşına Benzeyen Şiir Ornekleri İSTİKLAL MARŞIMIZ Cekilen tetiklerden, kaynayan hedeflerden, Bir marş yarattı Akif, o yiğit yureğinden Bağımsızlık turkusu, kurtuluşun destanı, Bu ne yuce deyiştir, soyle yaşat atanı Kurtuluş gunlerine şairce bir bakıştır Toplumun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
İşte Çanakkale Destanı! Azman Dede Balıkesir`de son gömdüğümüz Çanakkale gazisi İvrindi'nin Mallıca köyünden 104 yaşında Azman Dede idi Gençliğinde iki metreyi aşkın boyu,dev görünümüyle insan azmanı sayılmış herkes ona azman demeye başlamış,soyadı kanunu çıkınaca da Azman soyadını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt