Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

annem-çocuk şarkıları

annem-çocuk şarkıları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Annem

Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin

Benim annem hoş annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yeniden

Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En güzel yerindesin

Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine *

Similar threads

benim annem güzel annem şarkı sözü Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En hoş yerindesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Anneler Günü Şarkı Sözleri Annemiz Güneşin alası fazla Her evin çilesi fazla Analar çeker yükü Kimsenin bilesi değil Gelin çiçek derelim Yollarına serelim Sevgi doymuş türkülerle Annemize verelim Anamız başımızda Her öğün aşımızda Ananın emeği var Her iyi işimizde Gelin çiçek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
canım Annem Küçücükken başucumda bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca beni okşar severdin Benim annem hoş annem beni al kollarına Kucağında okşa beni yine ninniler söyle Bugün hala kulağımda çınlıyor tatlı sesin Benim annem hoş annem kalbimin neşesisin *
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Benim Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında okşa beni Ninniler söyle bana Bu gün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Hoş annem kalbimin sen En büyük neşesisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Anneler Gününe Özel Şarkılar Anneler Günü Şarkıları Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yeniden Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt