Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneme Mektup Necip Fazıl

Anneme Mektup Necip Fazıl

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Necip Fazıl Kısakürek Anneme Mektup

Necip Fazıl Anneme Mektup

Anneme Mektup

Ben bu gurbet ile düştüm düşeli,
Her gün biraz daha süzülmekteyim
Her gece, içinde bilye döşeli,
Bir soğuk yatakta büzülmekteyim

Bu Nedenle bir lâhza kaldığım vakit,
Geceyi koynuma aldığım süre,
Gözlerim kapanıp daldığım zaman,
Baştan yollara düzülmekteyim

Son günüm yaklaştı görünesiye,
Kalmadı bir adım yol ileriye;
Yüzünü görmeden ölürsem diye,
Üzülmekteyim ben, üzülmekteyim

Necip Fazil Kisakürek *

Similar threads

Necip Fazıl Kısakurek Anneme Mektup Necip Fazıl Anneme Mektup Anneme Mektup Ben bu gurbet ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Necip Fazıl Kısakurek Anneme Mektup şiiri Ben bu gurbet ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım zaman, Gozlerim kapanıp daldığım zaman, Yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Anne Sevgisi İle İlgili Şiirler Unlu Anne Sevgisi İle İlgili Unlu Şiirler Anneme mektup Ben bu gurbete ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Anneler Günü Özel Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim Böylece bir lâhza kaldığım vakit, Geceyi koynuma aldığım vakit, Gözlerim kapanıp daldığım süre, Tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
En Anlamlı En Guzel Şiirler, Canakkale Şehitlerine Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dunyada eşi? En kesif orduların yukleniyor dordu beşi Tepeden yol bularak gecmek icin Marmaraya Kac donanmayla sarılmış ufacık bir karaya Ne hayasızca tehaşşud ki ufuklar kapalı! Nerdegosterdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt