Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneme ne hediye alabilirim?

Anneme ne hediye alabilirim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben annemin bu annele günü çok mutlu ve huzurlu olmasını istiyorumama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
sizden istediğim tek şey ben anneme nasıl bir hediye almalıyım bunu bana söylermisiniz
lakin lütfen bu benim için çok önemli

Yanıt: Anneme ne armağan alabilirim?

Annenize vereceğiniz hoş bir öpücük onun mutlu ve huzurlu olması için yetecekdir ama siz illakide bir armağan elde etmek istiyorum diyorsanız bununda kolayı var buyrun sizlere Anneler gününe özel Annelerinize öel hediye seçenekleri sizin için geliyor

Annene bİr ÖpÜcÜk verebİlİrsİn ve onu Çok sevdİĞİnİ sÖylersİn İlakİde bİr Armağan almak İstİyorsan : Kalpten yastik alip üstünde senİ sevİyorum güzel olur Annenİ İŞİne yarayacak bİr eŞya veya annenİn sevdİĞİ bİrŞey Fazla İstedİĞİ olabİlİr Benİm tercİhlerİm bÖyle

şahsi hediyeler, Annenize verdiğiniz değeri en hoş şekilde yansıtır ona çok iyi bir armağan verme isteğinizi tekrar ona özel bir mahsul yaptırmanızla göstermiş olursunuz Sizin özel siparişinizle hazırlanacak olan mahsul, bu endüstriyel dünyada sadece ona özel olarak üretilmiş olacağından, hediyeyi alan birey kendini fazla özel hissedecek ve hediyenizi defalarca gülümseyerek hatırlayacaktır *

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt