Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneme..

Anneme..
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesanneme5b06a7b5a57d5

Bildiğim fakat oğrenemediğim bir şey daha var anne cok guclu sun yanında olabilseydim belki banada biraz olsun oğretirdin guclu olabilmeyi zorluklar karşısında engeller karşısında dimdik ayakta kalabilmeyi
Sen bensizliği sectin zorda olsa sectin
Ama sen beni merak etme anne bende senin gibi guclu olmayı oğrenicem en azından caba gosteriyorum sana soz vermiştim unuttum mu sandın anne son gunlerde dinlediğim cok guzel bir şiir var keşke birlikte dinleme imkanımız olsaydı da dinleseyebilseydik seninle

Hayat nedir, nedir ki anne;
Bir oyun, bir masal değil mi?
Bak, kırıldı oyuncaklarım
Omrum gitti,
Sevdam bitti
İnan, ben hic buyumedim ki

Bir oyunmu tabiki değil biliyorum kırılsada oyuncaklarım ben mutlu olmasını oğrenirim yıllardır bunu sensiz başardım bi gecen yıllar kadar da denerim anne ben hic buyumedimki buyumeyide duşunmuyorum ben hep beni bıraktığın zamanlardaki kucuk kız olarak kalıcam
ANNE

Sana hic soylemedim sen bunu bilmesende oğrenemesende belkide hic duyamayacaksın bu kelimeyi benden hadi yazıym bir kere olsun ben kırıldım sen bari kırılma daha fazla

SENİ COK SEVİYORUM ANNE

Belin@yın

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt