Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneme..

Anneme..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bildiğim lakin öğrenemediğim bir şey daha var anne fazla dinç sün yanına olabilseydim şayet banada azıcık olsun öğretirdin güçlü olabilmeyi zorluklar aleyhinde engeller karşısında dimdik ayakta kalabilmeyi
Sen bensizliği seçtin zorda olsa seçtin
Lakin sen beni merak etme anne bende senin gibi dinç olmayı öğrenicem en azından çaba gösteriyorum sana laf vermiştim unuttum mu sandın anne son günlerde dinlediğim fazla hoş bir şiir var keşke birlikte dinleme imkanımız olsaydı da dinleseyebilseydik seninle

Yaşam nedir, nedir ancak anne;
Bir oyun, bir masal değil mi?
Bak, kırıldı oyuncaklarım
Ömrüm gitti,
Sevdam bitti
İnan, ben hiç büyümedim oysa

Bir oyunmu tabiki yok biliyorum kırılsada oyuncaklarım ben mutlu olmasını öğrenirim senelerdir bunu sensiz başardım bi geçen yıllar kadar da denerim anne ben hiç büyümedimki büyümeyide düşünmüyorum ben daima beni bıraktığın zamanlardaki minik kız olarak kalıcam
ANNE

Sana hiç söylemedim sen bunu bilmesende öğrenemesende belkide hiç duyamayacaksın bu kelimeyi benden hadi yazıym bir defa olsun ben kırıldım sen hiç olmazsa kırılma daha artı

SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE

Belin@yın *

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt