Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annemin atlet sevdası

Annemin atlet sevdası
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Annemin atlet sevdası annecim benim yaanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt onun kötü bir takıntısı var ayagından çorabı ve sırtından atleti hiç bir zaman beceriksiz etmiceksin fazla kızar bildiğin kızar yani Bir gün hava yeni yeni sıcak olduğu zamanlarda geçen sezon aldığım ve zayıflayamadığım için giyemediğim bikinimi çıkarıp sınamak istedim ( sözde kendimi kandırıyorum olur ya acilen olur zayıflamışımdır diye) giydim döndüm ordan baktım burdan baktım derken Annemin o fidan gibi sesiii ; içine atlet giy! ahh Annem ahh bu mayo nasıl atlet giyimanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt Ve bilin bakalım ben naptım her gelene geçene bunu anlattım iyi araç gereç verdi elimeanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :Danneminatletsevdasi5c51ad8f477c6gifalt hahaha hahaha hahaha annem affet beni fakat iyi gırgır şamata oluyoranneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt diğer itirafımda var annemin bi iki kelimesi var bizi gülmekten kırıp geçiren ; Trabzon yerine Tırabazonanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :D Leziz yerine Zelletlianneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :D Sakın yenide Sakinanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :D Salı yerine Saa lianneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :D Reklam yerine Relkamanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :D Mutfak yerineMutlak ( küçükkende mulfak diyomuş )anneminatletsevdasi5c51ad8f477c6gifalt hahaha hahaha hahaha anneminatletsevdasi5c51ad8f477c6gifalt hahaha hahaha hahaha Relkam ettim seni annecikkkanneminatletsevdasi5c51ad8eae9cfalt :D Big Grin :D  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt