Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm
bir kız var beraber oldugum ailesi gördügüm kadarıyla düzgün annesini çok yakından tanırım aynı iş yerinde çalışmıştık kapalı ailesi
kendisi açık ama benim için kapanırmısn dedim evet dedi evlenicegimiz zamana dogru daha yolun başındayız
ama bu kız farklı baklıyom...
Aaaayyy Çok Etkilendim Sahiden bi tasa deil amasabah işe gelirken hastanenin önünden geçiyorumadamın biri kanlar içinde yerde ,toplanmışlar başına cilalı değil bişi değil bişi diyolardıgaliba kaza olmuşiş yerimde ilçe girişinde 3 ambulans geçti yaagaliba büyük bi kazatrafik ekipleri orman...
Rüyada Başbakan İle Görüşmek Ne Demektir
Rüyada bir devlet büyüğünü bakmak hayırlara işarettir Rüyada başbakan bakmak hayatta yükselmenin işaretidirRüyasında başbakan gören kişi istediği ve düş ettiği işlerde başarılı olur Eğer bir terfi bekliyorsa bu yakın zamanda gerçekleşir
Rüyasından...
Merhaba arkadaslar gecen gun dersim bitti eve gitmek icin duraga gittim iste bakistigim kiz oradaydi birincil bakismada cok etkilendim daha sonra ise ayni semtte oturuyormusuz ayni otobuse bindik bostu hemencecik onun capraz arkasina oturdum oda benden etkilenmis olacakki bi kac sefer bana dogru...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.