Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annemin rüyasından çok etkilendim

Annemin rüyasından çok etkilendim
0
147

Similar threads

Selamun aleyküm bir kız var beraber oldugum ailesi gördügüm kadarıyla düzgün annesini çok yakından tanırım aynı iş yerinde çalışmıştık kapalı ailesi kendisi açık ama benim için kapanırmısn dedim evet dedi evlenicegimiz zamana dogru daha yolun başındayız ama bu kız farklı baklıyom...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Aaaayyy Çok Etkilendim Sahiden bi tasa deil amasabah işe gelirken hastanenin önünden geçiyorumadamın biri kanlar içinde yerde ,toplanmışlar başına cilalı değil bişi değil bişi diyolardıgaliba kaza olmuşiş yerimde ilçe girişinde 3 ambulans geçti yaagaliba büyük bi kazatrafik ekipleri orman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Rüyada Başbakan İle Görüşmek Ne Demektir Rüyada bir devlet büyüğünü bakmak hayırlara işarettir Rüyada başbakan bakmak hayatta yükselmenin işaretidirRüyasında başbakan gören kişi istediği ve düş ettiği işlerde başarılı olur Eğer bir terfi bekliyorsa bu yakın zamanda gerçekleşir Rüyasından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Merhaba arkadaslar gecen gun dersim bitti eve gitmek icin duraga gittim iste bakistigim kiz oradaydi birincil bakismada cok etkilendim daha sonra ise ayni semtte oturuyormusuz ayni otobuse bindik bostu hemencecik onun capraz arkasina oturdum oda benden etkilenmis olacakki bi kac sefer bana dogru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt