Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annenin çocuğuna duası...

Annenin çocuğuna duası...
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Annenin çocuğuna duası annenin çocuğuna duası cocuga dua çocuğuma dua çocuğum için annenin cocuguna duasi Anne babanın duası hiçbir süre reddolunmuycak dualardan birisidir Allah'ım bebeğimi nur kıl, Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kılAllah IM Ey nurlandırıcı Allah 'ım, Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır Bebeğimin nurunu çoğalt AminALLAHIM RABBiM Sevginin ışığı çocuğumun üstünde parlasın Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu Minik ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ama huzurlu uyusun O,benimle konuşmak için fazla minik,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum Ağlamasıyla senden takviye istiyor ve merhametin için ağlıyor Küçük bir çocuk olmasına karşın senin yollarını öğrenmesini sağla Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün Ona hayırlı bir ömür nasip et Ve yaşlılık çağına geldiğinde baki sevgi ve merhametinin bilincinde,kesin bir neşeyle ölsün Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum Fakat seni severek,reel tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum Onu sev RabbimOna gülümse (alıntı) ​ ​  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt