Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Annenin İhtiyacı Var

Annenin İhtiyacı Var
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Annenin İhtiyacı Var Ebû'lHaseni'lHarkânî (ks) hazretleri şöyle anlatır: İki kardeş vardı Bu iki kardeşin hizmete fakir bir anneleri vardı Her gece kardeşlerden biri annenin hizmeti ile meşgul olur, diğeri Allah Teâlâ'ya ibâdet ederdi Bir akşam, Allah Teâlâ'ya ibâdet kardeş, yaptığı ibâdetten, duyduğu hazdan nedeniyle kardeşine: Bu gece de anneme sen hizmet et, ben ibâdet edeyim, dedi Kardeşi kabul etti İbâdet ederken secdede uyuya kaldı ve o anda bir rüya fark etti Rüyasında bir ses ona: Kardeşini affettik, seni de onun hatırı için bağışladık, deyince genç: Ben Allah Teâlâ'ya ibâdet ediyorum Kardeşim ise anneme hizmet ediyor Lakin beni onun yaptığı amel yüzünden bağışlıyorsunuz, dedi Ses ona: Evet, senin yaptığın ibâdetlere bizim hiç ihtiyacımız yok Ama, kardeşinin annene yaptığı hizmetlere annenin ihtiyacı vardı, karşılığını verdi  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt