Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AnneSinden utanan çocuk !! Lütfen okuyun anne şefkatini görün.....

AnneSinden utanan çocuk !! Lütfen okuyun anne şefkatini görün.....
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
AnneSinden utanan çocuk !! Lütfen okuyun anne şefkatini görün ßir çocuğun annesinin gözleri yokmuş oğlunu bir gün okula götürken çocuğun arkadaşı her zaman annesiyle dalga geçiyormuş aaa annesine bak gözü değil haahaha falan filan(allah kimseye vermesin) çocuk annesine usulca bi şeklide anne ben senden çok uatnıyorum bi daha beni okula götürme demiş annesi samimiyetle ağlamış çocuğuna kesin edicek şekilde aradan yıllar geçmiş ve annenin çocuğu çocuk çoluğa karışmış bir gün annesi torunlarını görmek için oğlunun evine gitmiş ve torunlarım nerde demiş oğlu çağırmış annenin torunalrını ve sarilim derken torunlar kaçmış korkmuşlar ve oğlu annesine gene demiş usulca ir şekilde anne ben senden utanıyorum birdaha bize gelme çocuklarım korkuyo demiş annesi artık saklayamamış durumu demişki: Oğlum utanması gereken ben değilim sensin çünki sen doğduğunda gözlerin yoktu demiş  

Similar threads

Çocuklar küçük yaşlardayken genelde okula gitmeyi hayal eder ve okula giden büyüklerine imrenirler. Fakat okul çağları geldiğinde, bu istek yerini yoğun bir heyecana bırakır. Öyle ince bir çizgide durur ki bu heyecan, korkuya dönüşmesi an meselesidir. Birkaç yıl, hatta birkaç ay öncesine kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Çocuklar özellikle yeni tanıştıkları kişilere karşı mesafeli ve bazen tepkilidirler. Çoğu anne baba için sorun gibi görünen bu durum birçok açıdan normaldir ve çocuklar farklı sosyal ortamlara girdikçe ve zaman içinde aşılabilir.Ancak zaman zaman bu tepki ya da yabancı davranma tutumu daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Okulların açıldığı günlerde, kimisi büyük bir sevinçle önlük,defter, kitap, çanta, yeni arkadaşlar gibi şeylerin hayaline dalarken, kimisi de korkuyla annesinin bacaklarına sarılarak ağlar, okulda kalmak istemez. Okul korkusu, ayrılık kaygısı içinde değerlendirdiğimiz bir durumdur. Temel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Okul ve aile, bireylerin eğitiminde birbirlerini tamamlayan epeyce değerli kurumlardır. Çocuk, aile ve mesken ortamının dışında farklı bir ortama girme, okula başlama misyonuyla karşı karşıya kalınca ahenk problemleri yaşanabilmektedir. Çocukların büyük bir kısmı okula ahenk sağlarken, bir kısmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
İnsan yavrusu, hayvanlar arasında en çok yardıma muhtaç olanıdır. Bebek, anneye bağımlı bir şekilde dünyaya gelir. Beslenmesi, uyuması, güvenliği ve ihtiyacı olan her şeyi anne karşılamaktadır. Bir döneme kadar bu doğaldır. Zaman geçtikçe, bebek memeden ayrılmalı, annenin kucağından inip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt