Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anonslar baslar

Anonslar baslar
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anonslar baslar İstanbul kabataşyalova iskelesi Sayın yolcular, lütfen tek sıra halinde ilerleyelim Aloookime diyorum!! İstanbul Eminönü Beyazıt istikametindeki tramvay : Sayın yolcular lütfen kapılara yaslanmayınız!!! bir kaç dakika sonra: Arkadaşım yaslanmayın diyoruz kapılara, ne var o kapılarda anlamadım oysa? ?? İstanbul EminönüZeytinburnu arası tramwayda; makinist: kabininin arkasindakiler rahat durun ehuheuhehueh Hava alanında eşit geldiğimiz bir durum: lutfen dikkat pegasus havayollarının hede hodo sefer sayılı uçağı ııı, şey uçağı neydi ya?(ses kesilir) kilyos'ta bir plaj lütfen dikkat sayın müşterilerimiz, lütfen duşlarda sabun kullanmayınız 15 saniye sonradan: ulan adama bak hala şampuanlanıyor yaa hişşkese veriyim mi kese? bir okulda ögretmenin çocuğunu okulda kaybetmesi üzerine hizmetlinin yapmis olduğu anos: peliin! ecele buraya gel anan beklii polis otosu: lan yavuuuuzz!! ulan yavuuuuzzz!! (megafonun açık olduğunu farkeder) ee yavuz bey bi diğer polis otosu : kamyon şoförü sağa çek! kamyon şoförü saga çek! sağa çek laaaaaan! rizenin nacizane bir ilçesinde: ' tikkat tikkat karilerinuz saçlarını sarıye boyatmasinler nataşa zannediliyi mesuliyet kabul edilmez' makinist anons eder : oyle kapiya yaslandikca gidemeyiz biz ve ima etmenin eksik kaldigi anlar : lan tutmasana kapiyi kime diyorum kirmizi gomlekli(kisik sesle) mnkodumun ahali otobüsünde biletci : arkadaslar otobüsün arkasi da gidiyor arkaya dogru ilerleyelim lütfenanonsu yapan sait dayı : gazinocu memet gazinocu memet danışmaya içten gel ( 5 dakka kadar bekler gelen dışarı giden olmamıştır) gazinocu memet kola kamyonu kapıya geldi geçemiyor sen gelmezsen yolluyorum geri İstanbulda bi belediye havuzu : Lütfen havuza çocuklarınızı duş aldırarak sokunuz ( kaale alınmaz) havuzdaki siyah saçlı hafif kel göbekli beyefendi! lütfen çocuğunuza duş aldırınız eksicom  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt