Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anonymous;Code, Karakterlerin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Anonymous;Code, Karakterlerin Tanıtım Videosu Yayınlandı
0
88

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Geliştirici Mages, Anonymous;Code için oyunun iki karakterine, Pollon Takaoka ve Momo Aitaka'ya daha yakından bir bakış sunan yeni bir tanıtım görüntüsü paylaştı. 

Anonymous;Code, Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için 28 Temmuz 2022'de çıkıyor. Spike Chunsoft, 2023'te Kuzey Amerika ve Avrupa'daki hayranlar için çalışmalarının başladığını duyurdu.

6 Şubat 2036'da daha sonra Hüzünlü Sabah olarak bilinecek bir olay meydana gelir. New York, Şanghay, Londra, Moskova ve Shinjuku büsbütün harap oldu. Olaydan kaynaklanan toplam meyyit sayısı 120 milyon ve bir formda direkt 500.000 kişi de yaralandı. Hikaye, 2037 yılında Nakano Kentinde , büyük bir huzursuzluk ve huzursuzluk periyodunda geçiyor.

Tanıtım Videosu