Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Antakya biberi nasıldır

Antakya biberi nasıldır
0
60

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Antakya biberi nasıldır,

Antakya Biberi ile zayıflayan Mesut Yar Çocukluğundan beri kilolarından şikayetçiydi Mesut Yar Antakya Biberi ile nasıl zayıfladığını anlattı Bugüne değin defalarca yanakları sıkılan sevimli adamdı 10 ay önce canına tak etti, 40 kilo verdi Şimdi bu hikayenin kitabını hazırlıyor Fakat öncesinde bize taktiklerini ve zayıflamanın hayatına kattığı yenilikleri anlattı

Mesut Yar ve Televizyon
‘Güçsüz olsaydım anchorman olurdum ’

Televizyon kariyerimde “Kilolu adam sevimlidir lafı benim için belirleyici oldu Ola Ki bu yüzden espri haberleri yaptım Eğer cılız bir adam olsaydım derhal anchorman olurdum ve o masadan kalkmazdım Bir ara asıl haber bültenlerini de sundum ama o süre bile ‘Bizim evin şişman çocuğu ’ hali her zaman devam etti Zayıflamama izleyici tepki gösterdi “Seni mıncırasımız geliyordu diyorlar Ekran size altı kilo ve altı yaş ekliyor

Mesut Yar ve Antakya Biberi
Dervişlerin cefa dönemi gibiydi
Tartıda en fazla 145 kiloyu gördüm O dönem bilinçsizce 50 kilo verdim Bu beni fazla etkiledi Kalp hızım çok düştü İlaçla zayıflamak istemiyordum Doğum günümde bir Sicilya masası kurduk Sıradan içtik Ertesi gün aynaya baktığımda “Bu ne? dedim kendi kendime Hemen doktora gittim kan değerlerim çok yüksekti Kiloları artık sağlığım için vermem gerekiyordu Kendimi bir ay eve kapattım, sosyal ortamlardan soyutladım Dervişlerin çile dönemine benziyordu Yağı, şekeri, unu, tuzu ve aşamalı olarak alkolü bıraktım Benim en büyük dertlerimden biri çabuk yemekti Eğer hızlı yiyorsanız yemeğe yeşillikle açtırmak lazım Hızınızı alıyorsunuz

Antakya biberiyle 12 kilo verdim
Antakya ’ya gitmiştim Devasa bir masada oturuyorduk Ben beyaz peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu Ve tümü benden fazla daha zayıftı “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz? dedim “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz dediler Yeşil ve sulu bir biber Acıyı fazla severim fakat ısırdığım anda acıdan ölüyordum Dilin damağın resmi olarak şişiyor Birincil üç gün büyük acılar çektim Lakin daha sonra alıştım, 12 kilo daha verdim Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor

Ilk insanların yak sistemi
Yak sistemi diye bir sistem denedim 21 dakikada sekiz kez 30 saniye çok seri hareket etmeniz gerekiyor Koşu bandından 54 tez iki dakika yürüyorsunuz İkinci dakikada hızı 108 ’e çıkarıp 30 saniye koşuyorsunuz Bunu sekiz defa yapmalı Peki niye? İlkel halk av olmamak için tehlike hemen hemen koşmaya başlıyordu Beyin de kalıtımsal olarak başınızın belada olduğunu sanıp yağlardan yakıyor Bunu bisiklete de uygulamanız olası *

858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt