Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, Tünektepe Teleferik ve Toplumsal Tesisleri’ni gezdi. Tünektepe'den Antalya'nın kuş bakışı görünümünü izleyen izciler, keyifli bir gün yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu izcilik faaliyetleri kapsamında 11-15 yaş aralığındaki izciler, çeşitli aktiflerle eğitim ve seyahatlerini sürdürüyor. Büyükşehir izcileri, faaliyetleri kapsamında kentin simge ve turistik alanlarını da ziyaret ediyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’nın dünyaca ünlü tarihi Perge Antik Kenti’ni gezen izciler, son olarak da teleferikle 605 rakımlı Tünektepe'ye çıktı.
İLK DEFA GELDİM
İzcilerin birçoğu birinci kere teleferiğe binmenin heyecanını ve memnunluğunu yaşadı. Tünektepe’de Antalya’nın eşsiz görünümünü izleyen izciler, dürbünden kentin hoşluklarına yakından baktı. Büyükşehir izcilerinden Batuhan Çetinkaya, daha evvel Tünektepe Teleferik ve Toplumsal tesislerine gelmediğini söyleyerek, "İlk sefer bu seyahat sayesinde Tünektepe'ye geldim. Teleferiğe bindik ve çok heyecanlandım. Antalya ve deniz buradan çok hoş görünüyor” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı