Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antalya Büyükşehir Personeline "İletişim ve Motivasyon” eğitimi

Antalya Büyükşehir Personeline "İletişim ve Motivasyon” eğitimi
0
76

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
bha_55_f2526c3b165fda5768ba.jpg

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çalışanına İrtibat ve Motivasyon kapsamında “İletişim Üçgeninde Avatar olmak” eğitimi verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanına Bağlantı ve Motivasyon kapsamında interaktif eğitim verildi. Lider danışmanı Dr. Mert Batu eğitimde günlük hayatta, çalışma saatleri içerisinde temel irtibatın nasıl olması gerektiği üzere mevzuları ele aldı.

4560 BAĞLANTI KANALI

Batu, gün içerisinde 4560 biçimde fikrin, sözel olarak karşılıklı değiş-tokuşu, iki kişinin birbirini anlaması, insanın karşısındakine kendisine anlatabilmesi, organizma seviyesinde olsa bile ortak davranışa imkan veren hareketlerin kullanımının değerinden bahsetti. Ayrıyeten interaktif bir biçimde sohbeti devam ettiren Dr. Mert Batu mesai saatleri içerisinde beşerler ile bağlantının nasıl olması gerektiği, bu tarafta kelamsız bağlantı, yüz ve vücut üzere mimiklerin de ehemmiyetine vurgu yaparak eğitimi tamamladı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı