Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Antalya'da yaptığı kaza sonrası yan yatan aracın içinden böyle çıktı

Antalya'da yaptığı kaza sonrası yan yatan aracın içinden böyle çıktı
0
76

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Antalya'nın Serik ilçesinde taksi sürücüsü, kaza yaptığı yan yatan arabadan telefonla konuşarak çıktı. Kaza sonrası ise şaşırtan diyaloglar yaşandı.

Similar threads

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde ismi öğrenilemeyen şoför aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Kazayı gören vatandaşlar da arabadaki şoförün dışarı çıkması için yardım etmek istedi. Yan yatan aracın içinde arkadaşına telefon etti Sürücü ise o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Kaza, Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen şoför aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Kazayı gören vatandaşlar da arabadaki şoförün dışarı çıkması için yardım etmek istedi. Şoför ise o anda araç içerisinden telefonla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kaza, Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen şoför aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Kazayı gören vatandaşlar da arabadaki şoförün dışarı çıkması için yardım etmek istedi. Şoför ise o anda araç içerisinden telefonla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Antalya'da feci biçimde can veren üç gencin, hayatlarına mâl olan kaza öncesinde bir cümbüş yerinden yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde günün birinci saatlerinde çok sürat yüzünden denetimden çıkan otomobildeki üç arkadaş Ali Neymat Tevfik (22), Engin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
İstanbul Sultangazi'de Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı Caddesi'nde 8 Eylül Perşembe günü saat 19.00 sıralarında, hareket halindeki 34 EVM 034 plakalı arabanın şoförü, bir servis minibüsünün sıkıştırması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araba evvel kaldırımdaki demir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt