Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Antep fıstığı teknikeri maaşları

0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Eğitim süresince herhangi bir kazanç söz konusu değildir İsteyen öğrenciler dağıtılmış kurum
ve kuruluşların burs ve kredi imkanlarından faydalanır

EĞİTİM SONRASI
Halk sektöründe Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına emrindeki kuruluşlarda yasal olarak belirlenen
derece ve kademede işe başlanır Ücretler kıdeme ve takvim olarak belirlenen oranlara göre
artar

Özel sektörde ise işyerlerine kadar farklılık göstermekle birlikte birincil işe girişte asgari
ödenti civarında aidat verilir Bu aidat işteki başarıya ve yapılan anlaşmaya kadar
yükselebilmektedir *

Similar threads

Antep fıstığı teknikeri maaşları Eğitim suresince herhangi bir kazanc soz konusu değildir İsteyen oğrenciler ceşitli kurum ve kuruluşların burs ve kredi imkanlarından faydalanır EĞİTİM SONRASI Kamu sektorunde Tarım ve Koy İşleri Bakanlığına bağlı kuruluşlarda yasal olarak belirlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
balık yetiştirme teknikeri maaşları balık yetiştirme teknikeri maaşı Balık yetiştirme teknikerlerinin kazançları çalışılan sektöre ve meslekteki deneyime göre değişim göstermektedir Mesleki eğitim süresince isteyen öğrenciler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun sağlamış olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
ameliyathane hizmetleri teknikeri maaşları ameliyat hizmetleri teknikeri maaşı Yapılan araştırmalarda en düşük ücretin 2 ila 4 katı arasında değişen oranda aidat ve alabildikleri görülmüştür Eğitim öncesi yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün sağladığı yükseköğrenim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
balık yetiştirme teknikeri maaşları balık yetiştirme teknikeri maaşı Balık yetiştirme teknikerlerinin kazancları calışılan sektore ve meslekteki deneyime gore değişiklik gostermektedir Mesleki eğitim suresince isteyen oğrenciler Yuksek Oğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun sağlamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Çevre Teknikeri çevre koruma ve denetleme bölümü çevre koruma ve yoklama bölümü iş alanları iş imkanları dersleri nedir Doğal kaynakların verimliliklerinin korunması, çevrenin insan sağlığına ve refahına uygun bir biçimde düzenlenmesi konularında çevre mühendisine tezgâhtar olarak çalışan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt