Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antep Usulü Doğrama

Antep Usulü Doğrama

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Antep Usulü Doğrama Tarifi İçin Malzemeler

*250 gr kuşbaşı et
*23 patlıcan
*Yağ
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 kuru soğan
*2 domates
*1 su bardağı haşlanmış nohut
*4 diş sarımsak
*Limon
*Kuru nane

Antep Usulü Doğrama Tarifi Yapılışı Yağda etler kavrulur kavrulan etin üzerine diş diş doğranmış soğan ilave edip soğanlar ölünceye kadar kavrulur Bu karışımın içine salça konur ,kokusu çıkana kadar karıştırılır ve soyulup doğranan domatesler 1 su bardağı suyla domatesler soluna kadar pişirilir, nohut ve sarımsak eklenir, üzerine 3 su bardağı su eklenir yemek bir taşım kaynadıktan sonra kuşbaşı şeklinde doğranmış patlıcanlar eklenir ,malzemelerin hepsi pişene kadar kaynatılır, pişmeye yakın 1 limon sıkılır ve kavrulan nane yemeğin üzerine gezdirilir ,yanına pilavla servis edebilirsiniz, afiyet olsun
 
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt