Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anthem'in ana tasarımcısı 8 yıl sonra BioWare'den ayrıldı

0
105

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Bir dönemin efsane firmaları arasında gösterilen Bioware'de yaprak dökümü devam ediyor. Firmada 8 yıldır görev alan ve son olarak Anthem
projesinde ana tasarımcı görevini üstlenen Ben Irving, firmadan ayrıldığını resmi olarak duyurdu. 

"Anthem'in eminim ki parlak bir geleceği var. Oyun üzerinde çalışmaya devam eden harika bir ekip var ve ilerleme aşamasını görmek için sabırsızlanıyorum" ifadeleri ile oyuna olan güvenini dile getiren Irving, ayrılık süreciyle ilgili olarak ise "8 mükemmel yılın ardından başka bir oyun firmasında yakaladığım fırsatı değerlendirmek üzere Bioware firmasından ayrılma kararı aldım. Yıllar yıllar önce Baldur's Gate'i ilk oynadığımda, Bioware çalışma hayalini kurduğum bir yer olmuştu" sözlerini sarf etmiş.

Irving'in ayrılması zaten eleştirilerin odağındaki Anthem'i tabii ki daha kötü bir duruma sokmayacaktır. Firma hala büyük bir kitle kaybeden oyunu toparlamaya çalışıyor. Bioware'den ardı ardına gelen ayrılıklar ise firmanın o eski şaşalı günlerinden oldukça uzaklaştığını gösterir nitelikte. Siz Bioware hakkında ne düşünüyorsunuz? 

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt