iltasyazilim
FD Üye
SARMISAK
Virüs ve bakteri enfeksiyonlarından koruyor, hazımsızlığı önlüyor, tansiyonu dengeliyor ve kolesterolü düşürüyor Keza iyi bir idrar söktürücü
NEHIR
İçinde kateşinler ve quarsetin adı bahşedilen fazla güçlü antioksidantlar bulunuyor Yemek Yemek borusu, mide, cilt ve kimyasalların yol açtığı kanserlere karşısında koruyucu; kolesterol üretimini düşürüyor, pıhtılaşmayı azaltıyor, kalp ve damar sistemi hastalıklarını önlüyor
SOYA FASULYESİ
Antiaging ve anti kanser etkiye sahip Meme, bağırsak, akciğer, prostat, cilt ve kan kanserine karşısında koruyucu
ÜZÜM, LİMON, KAYISI, KİRAZ, VİŞNE, KUŞBURNU
Antioksidan ve antikanserojendirler Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici, alerjiyi azaltıcı etkileri bulunuyor
DOMATES, KAYISI, KAVUN
Antioksdan olan likopenden varlıklı bu besinler, likopen, prostat kanseri riskini azaltıyor, yürek, damar sistemi hastalıklarına karşı koruyor
A, C ve E vitaminlerinde yer alan antioksidanları gruplandıracak olursak;
A vitamini: Koyu renkli yapraklı bitkiler, ıspanak, havuç
C vitamini: Trunçgiller, çilek, brokoli, lahana, patates, maydonoz ve çok sayıda meyva, sebze
E vitamini: Kuruyemişler, bazı bitkisel yağlar ve lifli yeşil besinler
*
Virüs ve bakteri enfeksiyonlarından koruyor, hazımsızlığı önlüyor, tansiyonu dengeliyor ve kolesterolü düşürüyor Keza iyi bir idrar söktürücü
NEHIR
İçinde kateşinler ve quarsetin adı bahşedilen fazla güçlü antioksidantlar bulunuyor Yemek Yemek borusu, mide, cilt ve kimyasalların yol açtığı kanserlere karşısında koruyucu; kolesterol üretimini düşürüyor, pıhtılaşmayı azaltıyor, kalp ve damar sistemi hastalıklarını önlüyor
SOYA FASULYESİ
Antiaging ve anti kanser etkiye sahip Meme, bağırsak, akciğer, prostat, cilt ve kan kanserine karşısında koruyucu
ÜZÜM, LİMON, KAYISI, KİRAZ, VİŞNE, KUŞBURNU
Antioksidan ve antikanserojendirler Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici, alerjiyi azaltıcı etkileri bulunuyor
DOMATES, KAYISI, KAVUN
Antioksdan olan likopenden varlıklı bu besinler, likopen, prostat kanseri riskini azaltıyor, yürek, damar sistemi hastalıklarına karşı koruyor
A, C ve E vitaminlerinde yer alan antioksidanları gruplandıracak olursak;
A vitamini: Koyu renkli yapraklı bitkiler, ıspanak, havuç
C vitamini: Trunçgiller, çilek, brokoli, lahana, patates, maydonoz ve çok sayıda meyva, sebze
E vitamini: Kuruyemişler, bazı bitkisel yağlar ve lifli yeşil besinler
*