Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AO Tennis 2'nin sistem gereksinimleri belli oldu

0
94

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
109644_640.jpg

Son dönemlerde tenis tutkunlarına güzel bir oyun sunan Big Ben
ekibi, yakın zamanda AO Tennis 2 ile oyuncuların karşısına çıktı. Geniş tenisçi kadrosuyla oyuncuları şaşırtan oyunun sistem gereksinimleri belli oldu. Açıklanan sistem gereksinimlerine baktığımızda oyunun pek de yüksek bir sistem istemediğini söyleyebiliriz.

Konsolların yanı sıra PC için çıkan olan AO Tennis 2'yi Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Sistem gereksinimleri şu şekilde,

MİNİMUM:

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 x64
- İşlemci: Intel Core i3-3210 / AMD Athlon II X4 555
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Radeon HD 6670 veya NVIDIA Geforce GT710  2GB Memory
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64
- İşlemci: Intel Core i5-4200 / AMD Phenom II X4 970
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon R9 390X veya NVIDIA GeForce GTX 970 4GB Memory
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Similar threads

Geride bıraktığımız E3 şovlarında gözüken Maneater kanadından yeni bir haber daha geldi. Uzun zamandır geliştirilen bağımsız oyunun çıkış tarihi açıklandı. 22 Mayıs tarihinde PC platformuna çıkacak olan yapımın resmi sistem gereksinimleri de belli oldu. Maneater'ın resmi çıkış tarihi ve sistem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ralli tutkunlarının merakla beklediği yarış oyunu WRC 8 FIA World Rally Championship'in sistem gereksinimleri belli oldu. Açıklanan sistem gereksinimlerine göre oyun, pek fazla yüksek bir sistem istemeyecek. Optimizasyon konusunda sıkıntısı olmayacağını düşündüğümüz WRC 8, 50 takım, 14 ülke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Yeni Saints Row için geri sayım devam ediyor. GamesCom 2021 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında duyurulmuş olan yeni oyun, 23 Ağustos 2022 tarihinde satışa sunulacak. Yakın bir zaman önce hikaye fragmanı yayınlanan Saints Row için sistem gereksinimleri detayları da ortaya çıktı. Eğer oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Until Dawn ekibi tarafından geliştirilen The Dark Pictures Anthology: Man of Medan'ın sistem gereksinimleri açıklandı. Oyunun dağıtımcısı olan Bandai Namco firması yaptığı açıklama ile birlikte oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini paylaştı. The Dark Pictures Anthology: Man of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Microsoft'un çatısı altında geliştirilen en âlâ oyun serilerinden bir tanesi olan Halo, münhasıran Halo Reach ile büyük bir oyuncu bölümüne ulaşmayı başarmıştı. Konsol oyuncularına kazandırdığı FPS kültürünü bu kere PC oyuncularıyla buluşturmak isteyen geliştiriciler, oyunun sistem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt