Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Giriş Yerleri

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Giriş Yerleri
0
121

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
2019 AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Giriş Yerleri

45 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak olan Açık öğretim Fakültesi Bahar dönemi sınav antre yerleri açıklandı Sizlerde Mayıs ayının birincil haftası yapılacak olan Bahar dönemi sınavlarına girecekseniz hemen TC kimlik numaranız ve AÖF bürosundan size bahşedilen parola ile birlikte sınav giriş yerinizi öğrenebilirsiniz

şifrenizi bilmiyorsanız veya internete erişim imkanınız yahut AÖF Kimlik kartınızla size en yakın AÖF bürosuna artan bir şekilde sınav giriş yerinizi öğrenebilirsiniz

Sınavda bütün öğrencilere başarılar dileriz *

Similar threads

2019 AOF Bahar Donemi Ara Sınavı Giriş Yerleri images2019aofbahardonemiarasinavigirisyerleri5ad0fd5e925bf 45 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak olan Acık oğretim Fakultesi Bahar donemi sınav giriş yerleri acıklandı Sizlerde Mayıs ayının ilk haftası yapılacak olan Bahar donemi sınavlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
AÖF kayıt yenileme tarihleri öğrencilerinin gündemleri arasında öne çıkıyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2021-2022 kayıt tarihleri, kayıt yenileme tarihleri, sınav tarihleri ve sınav merkezi tercihi tarihleri, senenin başında yayınlanan 2021-2022 AÖF Akademik Takvimi aracılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
AÖF kayıt yenileme tarihleri öğrencilerinin gündemleri arasında öne çıkıyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2021-2022 kayıt tarihleri, kayıt yenileme tarihleri, sınav tarihleri ve sınav merkezi tercihi tarihleri, senenin başında yayınlanan 2021-2022 AÖF Akademik Takvimi aracılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
AÖF final sınavı ne zaman? AÖF final sınavları ise 21- 22 Mayıs arasında yapılacak. Sınava giriş belgeleri ise henüz yayımlanmadı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları 21- 22 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. AÖF finaller ne zaman 2022? AÖF 2022 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Aöf Ara Sınav Sonuçları 2019 AÖF 2019 Ara Imtihan Vize Tarihleri Sonuçları AÖF Ara Imtihan (Vize) 78 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır AÖF imtihan sonuçları görmek için Açıköğretim eÖğrenme Portalı adresine girip TC Kimlik Numaranız ile Oturum Aç sekmesinden giriş yaparak imtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,680Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt