Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AOF Başarı Notu Nasıl Hesaplanır?

AOF Başarı Notu Nasıl Hesaplanır?
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
images2019aofbasarinotunasilhesaplanir5ad8b4c5934a3

AOF sınavlarında alınan notların başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun %30u, donem sonu sınav notunun %70tir

Bir Dersin Başarı Notu (Ara Sınav Notu X %30 ) + (Donem Sonu Sınav Notu X %70) şeklinde hesaplanır

AOF'de Odevi Olan Derslerde Başarı Notu Hesabı ise şu şekilde yapılmaktadır

Odev uygulaması olan derslerde yapılan ara, donem sonu sınavları ile odev notunun başarı notuna katkısı; ara sınav notunun %30u, odev notunun %20si, donem sonu sınav notunun %50dir

Similar threads

AÖF sınavlarında alınan notların başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun %30u, dönem sonu sınav notunun %70tir Bir Dersin Galibiyet Notu (Ara Imtihan Notu X %30 ) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) biçiminde hesaplanır AÖF'de Ödevi Olan Derslerde Galibiyet Notu Hesabı ise şu şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Atauzem Helitam Sınavlar Hakkında Bilgiler Atauzem Helitam Sınavlar nasıl ve nerede yapılacaktır? Her öğretim yılındaki her bir ders için 2 ara (Vize), 1 yılsonu (Final) ve 1 bütünleme sınavı olarak yapılacaktır Ara sınavlar internet üzerinden online olarak, yılsonu (final) ve bütünleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yuksek Lisans icin gereken şartlar Yuksek Lisans icin gerekli şartlar nelerdir? Yuksek Lisans icin gerekli şartları aşağıdaki soruları inceleyerek oğrenebilirsinizimagesyukseklisansicingereklisartlarnelerdir5afb466901babpng 1 Yuksek Lisans icin gerekli şartlar nelerdir? ALES ≥ 55...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
ÖSYM olgunluk sınavı Merkezi Olgunluk Sınavı Olgunluk sınavı nedir ANA hedefi, lise eğitimini ÖSS odaklı olmaktan dışında tutmakolan Ortaöğretim Reform Paketi, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ’e sunuldu Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Doç Dr İrfan Erdoğan ’ın hazırladığı ve görüş için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Okul Puanı Nasıl Hesaplanır, Okul Başarı Puanı Nasıl Hesaplanır, Okul Puanı Hesaplama, Oğrenci Secme ve Yerleştirme Sisteminde, adayların yerleştirme puanlarının hesaplanmasında kullanılan Ortaoğretim Başarı Puanları iki aşamada hesaplanır ORTAOĞRETİM BAŞARI PUANININ (OBP) HESAPLANMASI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt