Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AOF Guz Donemi Sınav Sonucları Nerden Oğreniliyor?

AOF Guz Donemi Sınav Sonucları Nerden Oğreniliyor?
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
2019 Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları

910 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan Acıkoğretim Fakultesi Guz Donemi Sınavının sonucları acıklandı Ancak sınava giren oğrencilere buyuk bir surpriz yapıldı ve sonuclar yalnızca İphone ve İpad uygulamalarından gorunuyor

AOF'nin bu uygulamadaki amacı anlaşılamazken, sizde sınava girdiyseniz sonucları gorebileceğiniz uygulamaları aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz

AOF 2019 sınav sonuclarını gorebileceğiniz uygulamayı İtunes'den indirmek icin TIKLAYIN

AOF 2019 sınav sonuclarını gorebileceğiniz uygulamayı Google Play'dan indirmek icin TIKLAYIN

Similar threads

2019 Aof Sonucları Ne Zaman Acıklanacak Acıkoğretim Fakultesi AOF 2019 guz donem sonu sınav sonucları resmi olarak acıklandı! Acıkoğretim Fakultesi oğrencilerinin merakla beklediği 2019 AOF Sınav Sonucları acıklandı 910 Şubat tarihlerinde yapılan donem sonu sınav sonucları acıklandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
2019 AOF sınav sonucları acıklandı Acıkoğretim Fakultesi Kış Donemi Ara Sınavı Ocak ayının 5 ile 6'sı arasında yapılmıştıSınava girenlerin Merakla beklediklerini duşunduğumuz 2019 Ocak 5 ila 6 tarihleri arasında yapılan sınavın sonucları nihayet acıklandıAcıkoğretim Fakultesi sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Aof Ara Sınav Sonucları 2019 AOF 2019 Ara Sınav Vize Tarihleri Sonucları AOF Ara Sınav (Vize) 78 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır AOF sınav sonucları gormek icin Acıkoğretim eOğrenme Portalı adresine girip TC Kimlik Numaranız ile Oturum Ac sekmesinden giriş yaparak sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
2019 acıkoğretim butunleme sonucları 2019 AOF butunleme sonucları ne zaman acıklanacak 2019 yılı acıkoğretim fakultesi butunleme sınavının soru kitapcığına ulaşmak icin BURAYA tıklayın oğrenci numaranızı girin ve 2019 aof butunleme sınav soru ve cevaplarını inceleyin
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
2019 AOF butunleme sonucları Acıkoğretim Fakultesi butunleme sınavı sonucları 2019 Acıkoğretim Fakultesi (AOF) 2019 yılı butunleme sınavı sonuclarının bu sabah acıklandığı ve hemen ardından sonucların geri cekildiği duyuruldu Sisteme giren oğrenciler notlarına ulaşamadı Akşam saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt