Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AOF Sınav Sonucları

AOF Sınav Sonucları
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 AOF sınav sonucları acıklandı

Acıkoğretim Fakultesi Kış Donemi Ara Sınavı Ocak ayının 5 ile 6'sı arasında yapılmıştıSınava girenlerin Merakla beklediklerini duşunduğumuz 2019 Ocak 5 ila 6 tarihleri arasında yapılan sınavın sonucları nihayet acıklandıAcıkoğretim Fakultesi sınav sonuclarına aşağıda verdiğimiz linkten ulaşabilir sınav sonuclarınızı sorguluyabilirsiniz

Acıkoğretim Fakultesi Sınav sonuclarını Buradan Oğrenebilirsiniz

Similar threads

2019 Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları 910 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan Acıkoğretim Fakultesi Guz Donemi Sınavının sonucları acıklandı Ancak sınava giren oğrencilere buyuk bir surpriz yapıldı ve sonuclar yalnızca İphone ve İpad uygulamalarından gorunuyor AOF'nin bu uygulamadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
2019 Aof Sonucları Ne Zaman Acıklanacak Acıkoğretim Fakultesi AOF 2019 guz donem sonu sınav sonucları resmi olarak acıklandı! Acıkoğretim Fakultesi oğrencilerinin merakla beklediği 2019 AOF Sınav Sonucları acıklandı 910 Şubat tarihlerinde yapılan donem sonu sınav sonucları acıklandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
2019 AOF butunleme sonucları Acıkoğretim Fakultesi butunleme sınavı sonucları 2019 Acıkoğretim Fakultesi (AOF) 2019 yılı butunleme sınavı sonuclarının bu sabah acıklandığı ve hemen ardından sonucların geri cekildiği duyuruldu Sisteme giren oğrenciler notlarına ulaşamadı Akşam saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
5 6 Ocak 2019 Ara Sınav Acıkoğretim Fakultesi AOF sınavı 5 Ocak ve 6 Ocak 2019 tarihlerinde yapılıyor AOF ara sınavların ilk ayağı bugun (5 Ocak 2019) yapıldı Acıkoğretim Fakultesi (AOF ) vize ara sınav soruları ve cevaplarının sınavın yapılmasından en gec 23 gun sonra acıklanması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Acıkoğretim butunleme sonucları AOF butunleme sınavı soruları 2019 1011 Eylul aof butunleme sınavı soru ve cevapları Anadolu Universitesi İktisat, İşletme ve Acıkoğretim Fakulteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları eKitap biciminde yayınlanmaktadır Oğrenciler TC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt