Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aof Sonucları Ne Zaman Acıklanıyor?

Aof Sonucları Ne Zaman Acıklanıyor?
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Aof Sonucları Ne Zaman Acıklanacak

Acıkoğretim Fakultesi AOF 2019 guz donem sonu sınav sonucları resmi olarak acıklandı! Acıkoğretim Fakultesi oğrencilerinin merakla beklediği 2019 AOF Sınav Sonucları acıklandı 910 Şubat tarihlerinde yapılan donem sonu sınav sonucları acıklandı Anadolu Universitesi Acıkoğretim Fakultesi'nin neden boyle bir uygulamaya gittiği bilinmiyor

Ayrıca AOF oğrencileri 2019 yılı icinde iki sınava daha girecek Bahar Donemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2019 tarihinde Bahar Donemi Donem Sonu Sınavı ise 01 – 02 Haziran 2019 tarihinde yapılacağı acıklandı

Similar threads

2019 Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları 910 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan Acıkoğretim Fakultesi Guz Donemi Sınavının sonucları acıklandı Ancak sınava giren oğrencilere buyuk bir surpriz yapıldı ve sonuclar yalnızca İphone ve İpad uygulamalarından gorunuyor AOF'nin bu uygulamadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
2019 AOF sınav sonucları acıklandı Acıkoğretim Fakultesi Kış Donemi Ara Sınavı Ocak ayının 5 ile 6'sı arasında yapılmıştıSınava girenlerin Merakla beklediklerini duşunduğumuz 2019 Ocak 5 ila 6 tarihleri arasında yapılan sınavın sonucları nihayet acıklandıAcıkoğretim Fakultesi sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Acıkoğretim 2019 Sınav Sonucları Tarihi Acıkoğretim 2019 sınavlarının sonuclarının acıklanma tarihi belli oldu AOF oğrenci bilgilendirme dairesi sınav sonuclarının 1 ay sonra acıklanacağını bildirdi Yani bu acıklamaya gore sınavlar Şubat ayının başlarında yapıldığından sonuclarda Mart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Acıkoğretim Fakultesi 2019 donem sonu sınavının giriş yerleri acıklandı 910 Şubat 2019 Cumartesi, Pazar gunleri yapılacak olan AOF donum sonu sınavı giriş yerleri icin BURAYA tıklayın Acılan sayfada TC Kimlik Numarası veya Oğrenci Numaranızda sisteme giriş yapın ve sınava gireceğiniz okul ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
2019 AOF butunleme sonucları Acıkoğretim Fakultesi butunleme sınavı sonucları 2019 Acıkoğretim Fakultesi (AOF) 2019 yılı butunleme sınavı sonuclarının bu sabah acıklandığı ve hemen ardından sonucların geri cekildiği duyuruldu Sisteme giren oğrenciler notlarına ulaşamadı Akşam saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt