Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AÖL Kayıt YenilemeTarihleri: Açık Öğretim Lisesi 2022 Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitiyor?

AÖL Kayıt YenilemeTarihleri: Açık Öğretim Lisesi 2022 Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitiyor?
0
84

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-1baee86301f100f598a1b17e5c4fd40fe4ade7e5.jpg

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı AÖL kayıt yenileme işlemleri  devam ediyor. Açık Öğretim Lisesinde okuyan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık tarihinde başladı.Şubat ayında sona erecek olan Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme işlemleri için ders seçimi yapmayan öğrencilere sistem rastgele ders ataması yapılacaktır.  Peki, AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

Açık Öğretim Lisesi 2022 Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitiyor?

Açık Öğretim Lisesi 2021-2 Dönemi  kayıt yenileme işlemleri 11 ŞUBAT 2022 günü sona erecektir.Örgün eğitimde aktif olarak kayıtlı olan öğrencilerin e okul sistemi üzerinden dönem atlatma işlemlerinin 4-6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Açık Öğretim Lisesine geçiş yapmak isteyen öğrencilerin yeni kayıt  işlemleri 07 Şubat 2022 - 11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt işlemleri yüz yüze eğitim kurumlarında yoğunluk oluşmaması adına tüm öğrenciler için 11 Şubat 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Similar threads

AÖF kayıt yenileme tarihleri öğrencilerinin gündemleri arasında öne çıkıyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2021-2022 kayıt tarihleri, kayıt yenileme tarihleri, sınav tarihleri ve sınav merkezi tercihi tarihleri, senenin başında yayınlanan 2021-2022 AÖF Akademik Takvimi aracılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
AÖF kayıt yenileme tarihleri öğrencilerinin gündemleri arasında öne çıkıyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2021-2022 kayıt tarihleri, kayıt yenileme tarihleri, sınav tarihleri ve sınav merkezi tercihi tarihleri, senenin başında yayınlanan 2021-2022 AÖF Akademik Takvimi aracılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
MEB'in düzenleyeceği Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2.Dönem yazılı sınavları hakkında merak edilen sorular var. Millî Eğitim Bakanlığı merak edilen konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. MEB'in sınav uygulamaları takviminde yer alan AÖL sınav tarih ne zaman? Sınav nasıl gerçekleştirilecek? ü 2.Dönem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
MEB'in düzenleyeceği Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2.Dönem sınavları hakkında merak edilen sorular var.  Millî Eğitim Bakanlığı konuyla alakalı, merak edilen sorular için açıklamada bulundu. MEB'in sınav uygulamaları takviminde yer alan AÖL sınav tarih ne zaman? Sınav nasıl gerçekleştirilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
MEB'in düzenleyeceği Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2.Dönem sınavları hakkında merak edilen sorular var.  Millî Eğitim Bakanlığı konuyla alakalı, merak edilen sorular için açıklamada bulundu. MEB'in sınav uygulamaları takviminde yer alan AÖL sınav tarih ne zaman? Sınav nasıl gerçekleştirilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,349Kullanıcılar
erenoSon üye
Üst Alt