Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aol kaynak kodları

aol kaynak kodları
21
266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denekteksiz

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
66
rootberke' Alıntı:
bu kodlar benim diye kullanmayın yakarım xd

Eline sağlık

andreiqw

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
41
F-D Coin
20
bakalımm

Mercy

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
16
F-D Coin
78
rootberke' Alıntı:
bu kodlar benim diye kullanmayın yakarım xd

Wizardın kronikteki a.o.l kodlarını mı sahipleniyorsun banamı öyle geliyor  :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Herkese selamlar. Bugün birzat kendim kodladığım discord botunu sizlere sunacağım. Lütfen isim kısmını değiştirip benim diye geçinmeyin. Ha bir de benim önceden paylaştığım konudaki kodları değiştirip forumda bir daha bir daha kullanmayın kalabalık olmasın. Şimdi konumuza geçelim *** *** Gizli...
Cevaplar
56
Görüntüleme
859
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
11
Görüntüleme
205
  • Kilitli
Arkadaşlar apinin asıl sahibi @"reyna" bende apiye arama kısmı yapmak istedim kod aşağıda bu tarz  kodlar varsa bana yollayın arama kısımlı cssli paylaşırım ayrıca kodda css'de var haberiniz olsun. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu...
Cevaplar
10
Görüntüleme
328
Yaşar Ebruli uyanır geceyarısı yoktan sevda yaparım adamım bu küçük işlere ben bakarım yanarım adamım bu minik işlere ben bakarım yakarım dilsizler bana danışır kelebeklerin aklı benim gemilerle her gece ben çok uzaklardan dönerim çağırırlar minik adımı karapakiden ben akarım adamım bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Antivirüs ve internet güvenliği kuruluşu ESET, en çok kullanılan 20 PIN numarasına dikkat çekti ve “bunları kullanıyorsanız hemen değiştirin” çağrısı yaptı. Bu PIN kodlarını kullanmayın! ESET, çeşitli araştırmalardan yola çıkarak kısa süre önce dünyada milyonlarca kişinin benzer parolaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt